YAC’ın 1 temeli: bırakma adımı.

YAC’ın 1 temeli: bırakma adımı.

Sezonun ikinci yarısına girerken cirolar ilgi odağı oldu. Rams, ilk çeyrekte topu iki kez kaybetti, ancak her iki durumda da savunma, topu çabucak geri almayı başardı. Birincisi, Donald, Jordan Fuller’ın çaylak güvenliğini yakaladığı bir Nick Mullens pasını verdiğinde geldi – Fuller’ın son iki maçta üçüncü müdahalesi. Ciro, Rams’ın ilk yarıda sadece üç sayıya çevrildi. İlk çeyreğin ilerleyen saatlerinde, defansif mücadele Sebastian Joseph-Day, Jeff Wilson’ı fumble zorladı ve bu defansif son Morgan Fox iyileşti.

Donald ayrıca iki maçlık bir galibiyet serisi kırdı ve Pazar gününü beş top, bir çuval ve zorla top oynayarak bitirdi." 28 Eki 2020Nick Wagoner ESPN Personel Yazarı Kapat stlouisrams.com için dokuz yıldır Kapalı Rams Daha önce konu olan Missouri Üniversitesi futbolu Amerika Pro Football Writers of America üyesini Twitter’da izleyin SANTA CLARA, Kaliforniya. – Körfez Bölgesi’nde akraba olmayan kardeşlerin ayrıldığı bir tarih var Oakland Athletics, bir zamanlar Mark McGwire ve Jose Canseco’nun başını çektiği Bash Brothers’ın gücüyle beyzbolu büyüledi. Golden State Warriors, Splash Brothers, Stephen Curry ve Klay Thompson’ın arkasına bir hanedan inşa etti. Şimdi San Francisco 49ers, sizi geçerek, etrafta koşarak ve – en önemlisi – yollarına çıkan herhangi bir defans oyuncusu üzerinden geçerek iz bırakan bir grup yetenek pozisyonu oyuncusu olan YAC Bros ile tanışmanızı istiyor. Kuşkusuz akılda kalıcı bir isim olsa da, NFL’nin en büyük oyunlarını, orijinal serilerini ve daha fazlasını yeniden yaşayın ESPN + NFL’de NFL, A’lar ve Warriors kardeşliği ile aynı nefeste bahsedilmeden önce, Niners’ın baskısının daha uzun bir yolu var.

ESPN + Ne kadar uzakta izleyin? Niners alıcısı Deebo Samuel, lakaptan ilk kez halka açık bir şekilde bahsettiğinde, çaylak Brandon Aiyuk’u kendisi ve sıkı ucu George Kittle ile birlikte kulübe davet ettiğinde, görünüşe göre bu mesaj Kittle’a iletilmemişti."YAC Bros’un bir parçası mıyım?" diye sordu Kittle. "Resmi bir davetiye veya tişört veya başka bir şey almadım. Deebo gömleğim bile yok, bu yüzden biraz tuzlu."Resmi üyelik kaydı sorunları bir yana, YAC, akılda kalıcı takma adlar ve ürünler oluşturmak için kullanılan bir kısaltmadan daha fazlasıdır.

49ers için bu, hücumlarının inşa edildiği temeldir. Herhangi bir karışıklığı gidermek için, Niners YAC’yi her iki tanımından da bot yüküne göre istiyor – yakalamadan metreler ve temastan sonra yarda. 2020 sezonunun yedi maçında, NFL’de her iki kategoride de ilk sırada temastan sonra 682 yarda ve yakalamadan sonra 1.086 yarda ile Niners yer aldı. 2019’un başından bu yana, San Francisco da bu istatistiklerde ligin zirvesinde. Teknik direktör Kyle Shanahan ve genel menajer John Lynch’in kararları vermesi tesadüf değil. Bununla birlikte, 2017’de devraldıklarından bu yana her yıl daha öncelikli hale gelen bir şeydir.49ers YAC 2020’de 49ers NFL’de her kategoride sıralandığında: CategoryTotalRk.Temas sonrası bahçeler 6821 Temas sonrası yarda 3682Her acele temas sonrası koşma yardaları 1.824 iletişimden sonra 3142 Yakalamadan sonra yarda alma 1,0861 Alım başına yakalamadan sonra yarda 6,921 Alım başına temas sonrası yarda 2,001"Lynch, bu bizim değer verdiğimiz bir şeydi ve yakalamadan sonra koşma yeteneğiydi ve sonra muhtemelen bir adım daha ileri götürdük, dedi Lynch. "Bu konu hakkında çok erken konuştuğumuz bir konu ama muhtemelen sistemimizin bir kısmı geliştikçe biraz daha konuşmaya başladık ve sonra bunu gerçekten iyi yapan bazı insanları görmeye başladık."Shanahan, her saldırgan toplantının başında 1 Numara’yı gündeme getiriyor.

YAC’ın 1 temeli: bırakma adımı. Bu, Hakeem Olajuwon veya Tim Duncan gibi adamların tatlı ayaklarına bırakılmış bir basketbol terimi gibi geliyorsa, çünkü öyle olduğu içindir.Shanahan ve ekibi oyunculara "gölgenize dönün, sahaya çıkmanın önemini ifade etmenin bir yolu. Çok geçmeden, antrenman sırasında bazen güneşin farklı yerlerde olabileceğini fark ettiler ve bu da onu daha kafa karıştırıcı hale getirdi.

Yani, basketbol arkadaşlarından ödünç aldılar. Basitçe söylemek gerekirse, pas yakalayan bir kişi topu aldığında, bir ayağını yere koyar ve hemen ters yöne çevirir ve vücudunu sahayı olabildiğince hızlı çevirmeye zorlar. ancak oyun kazanan sürücüde İKİ 3. ve 16 dönüşüm ?? Jimmy G’nin @ BournePoly11 bağlantısına başka bir göz atmaya değer. Önümüzdeki hafta Seattle’da FOX’ta normal sezon kapanıyor. pic.twitter.com/EiEhsUNfN7— San Francisco 49ers (@ 49ers) Aralık 22, 2019 / ** / / ** / Ne anlama geldiğine dair güzel bir örnek için, Niner’lar her zaman Kendrick Bourne’un üçüncü ve 16 yakasını işaret ediyor ve geçen yıl Rams’a karşı dördüncü çeyrek galibiyetinin sonlarında önemli bir ilk düşüş için adım attı."Shanahan, Kuzey ve Güney’e gitmenin en hızlı yolu, dedi. "Bu, becerileriniz ne olursa olsun herkese vaaz ettiğimiz bir şey ve bence bizim adamlarımız da gerçekten sahipleniyor.goldbets.top Birbirlerinin bunu yaptığını izliyorlar ve bence hepsi birbirlerinden besleniyor. Etrafta dolaşmayan bazı yetenekli, fiziksel adamlarımız var."YAC’ın Tao’sunun diğer ayağı, özellikle de temas versiyonu burada yatıyor: Harika bir düşüş adımı, bir vuruş almak yerine teslim etme niyetiyle yaklaşan herhangi bir savunmacıyı korkusuzca üstlenmek için gereken zihniyetle eşleşmiyorsa pek bir şey ifade etmiyor. 49ers, 2017’de Kittle’ı seçtiklerinde, onun bir geçiş yakalayıcı olarak potansiyeline inandılar, ancak onu geliştirmeleri gerektiğini biliyorlardı.

Sıkı biten koçu Jon Embree, pervasızca terk ederek koşmanın önemini hemen eve götürmeye başladı ve rakip defans oyuncularının almaya başlayacağına dikkat çekti. "yaratıcı açılar" Bir kez temastan korkmadığınızı, aslında bundan zevk aldığınızı anladıktan sonra."Kittle, YAC bir zihniyettir, dedi. "Bu, ben çaylak olduğumdan beri koç Shanahan ve koçluk ekibimizin vaaz verdiği bir şey."NFL Nation’ın En İyileri • Rivera, oyunu kaçırmadan kanserle nasıl yüzleşti • Kızı, Bryant’ın NFL geri dönüşünü nasıl sürdürdü • Inside Cowboys’un 18 gün içinde kargaşası • Williams’ın devrilmesi, Jets’in kusurlarına ışık tutuyor • Broncos’un Lock’tan ne görmek istiyor YAC’ye yapılan vurgu, Shanahan’ın Oyun kurucuyu koruyan ve hücum hattının işini biraz daha kolaylaştıran, topun hızlı bir şekilde çıkmasını sağlarken aynı zamanda büyük oyunlara izin veren çevirmeli oyunlar. Bu nedenle 49ers, hedef başına hava yardasında 30. sırada (6.55) ancak yakalama başına yarda (11.83) olarak 9. sırada yer alabilir ve Samuel’in son iki haftada yakaladığı 11’deki ortalama hedef derinliğinin negatif-4 yarda olduğunu ancak yine de ortalama 11.9 yarda olduğunu açıklar. resepsiyon."Shanahan, oldukça korkusuzca koşabilmelisin, dedi. "Etrafta size kimin vuracağına bakarak koşturuyorsanız, saldırmak ve sahaya çıkmak gerçekten çok zor. … Yakalamadan sonra en iyi adamlar ortalıkta dolanmayanlar, hemen sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyorlar. Bu adamlardan bir grup varmış gibi hissediyorum."Kittle’ın ortaya çıkışı, özellikle 2018’de, yakalamadan sonra 855 yarda rekoru kırdığında, Shanahan ve Lynch’in gözlerini ekstra yarda yaratabilen oyuncuların yararlarına daha da açtı. Bu, 2019 NFL seçmelerinin ikinci turunda Samuel’in seçilmesine ve bu yıl Aiyuk’u seçmek için ilk turda yükselmesine yardımcı oldu."Bir adam bunu iyi yaptığında, ‘Vay canına, bu oldukça etkili’ diyorsun." Lynch dedi. "Gidip Deebo gibi bir adam bulmaya çalışalım ve sonra Aiyuk’u görürsünüz, bilirsiniz, gözlerimiz biraz çekim yapar.

Bir şeye vardık gibi."Geçen sezon Arizona Eyaletinde Aiyuk, yakalamadan sonra ortalama 10.9 yarda ile bu yıl lige giren tüm çaylaklar arasında en yüksek seviyeye ulaştı. Aiyuk için bu doğal geldi ama San Francisco’ya vardığında YAC’nin sadece bir istatistik olmadığını, 49ers’ın aile değerlerinden biri olduğunu öğrendi."Çarpıcı bir rotayı yakalamak, o ayağınızı yere saplamak ve dikleşmek ya da arkanızın savunmaya geldiği yerden topu yakalamak olsun ve hemen adım atıp dikleşiyorsunuz – bunlar yapmadığınız türden şeylerdir Normalde çok duymuyorum, dedi Aiyuk. "Bunu üniversitede pek duymadım, sadece yaptığınız bir tür şeydi ama burada sadece vurgulanan ve koçluk yapılan bir şey."" 5 Ekim 2020Nick Wagoner ESPN Personel Yazarı Kapat stlouisrams.com için dokuz yıldır Kapalı Rams Daha önce konu olan Missouri Üniversitesi futbolu Amerika Pro Futbol Yazarları Üyesi Twitter’da izleyin SANTA CLARA, Kaliforniya. – San Francisco 49ers çaylak geniş alıcı Brandon Aiyuk’un elinde Geçen hafta New York’ta bir koparma maçı, ancak kaçıranlar için, Pazar gecesi Philadelphia Eagles’a karşı resme geri döndü. Eagles 38’de üçüncü ve 7 ile karşılaşan Niners oyun kurucusu Nick Mullens, Aiyuk’u bir hızlı alıcı ekranı. Aiyuk birkaç Eagles savunucusunu ıskaladı ve Philadelphia emniyeti Marcus Epps yaklaşırken uç bölgeye doğru yarıştı. Epps mücadeleyi yapmak için alçalırken, Aiyuk havaya sıçradı ve son 5 ya da daha fazla yarda kaplaması için onu temiz bir şekilde engelledi. 38 yard vuruş.

Aiyuk onu fırlattığında Mullens’in arkasında olduğu için oyunun aceleci bir gol olduğuna karar verildi.HAVA AIYUK! Brandon Aiyuk bitiş bölgesine engel oldu! @ THE2ERA ??: NBC’de #PHIvsSF ??: NFL uygulaması // Yahoo Sports uygulaması: https://t.co/8qeyjAHMyI pic.twitter.com/IrBtZu83mU— NFL (@NFL) 5 Ekim 2020 / ** / / ** / Aiyuk’un ilk iki NFL golü teknik olarak acele eden skorlardır. Geçen hafta New York Giants’a karşı galibiyetinde 19 yarda gol attı. 49’lu askerler, Aiyuk’u 1 Numaralı ile takas etti.

Nisan NFL seçmelerinde 25 genel seçim. 30 Kas 2020Nick Wagoner ESPN Personel Yazarı Kapat stlouisrams.com için dokuz yıl boyunca Kapalı Rams Daha önce yer alan Missouri Üniversitesi futbolu Pro Football Writers of America üyesi Twitter’da izleyin SANTA CLARA, Kaliforniya. – San Francisco 49ers, onların haline geldiğini öğrendi NFL göçebeleri, en azından önümüzdeki üç hafta boyunca, dünyanın geri kalanının Cumartesi öğleden sonra yaptığı gibi: bir haber konferansı yoluyla. Takım, Santa Clara County’nin duyurduğu haber yayıldığında, Rams oynamak için Los Angeles’a gidiyordu. İlçe sınırları içindeki tüm temaslı sporları üç hafta süreyle yasaklayan yeni COVID-19 ile ilgili kısıtlamalar. Kelime sosyal medyada hızla yayıldı ve kısa süre sonra Niners koçu Kyle Shanahan, bunun ne anlama geldiğini merak eden oyuncular, koçlar ve aile üyeleriyle doldu. İlçenin haber vermemesinden memnun değildi."[Cumartesi] buraya doğru yola çıkmamız ve onlarla olan ilişkimiz, oyuncularımız, antrenörlerimiz ve o uçaktaki herkes ve eşlerimizin bunu biz uçağa binerken öğrenmesi ve kimsenin bize söylememesi için, Shanahan, bunun son derece hayal kırıklığı yarattığını söyledi. "Anlıyorum: Bu kararı onlar verdiler ve bununla başa çıkmak zorundayız, ancak bunu bir tweet veya bir basın toplantısı yoluyla bulmak için, bütün bir uçağımın bana yaklaştığını, tüm eşlerim var, herkesin kız arkadaşları , herkesin aile üyeleri, çocuklar, Aralık ayı boyunca gidebileceğimizi duyduklarını mı söylüyor? Geri döndüğümüzde 14 gün karantina altında mı kalacağız?"Son 18 saat boyunca konuşabileceğimiz tek şey bu çünkü onlardan hiçbir cevap alamadık.

Sadece çok hayal kırıklığına uğradım."Editörün Seçtikleri Geleceğin belirsizliği ile 49ers, Rams karşısında galip gelip playoff avında kalıyorRams, Aaron Donald’ın en iyi çabalarına rağmen yine 49ers’a düştü1 İlgili Bu eğri top, 49’luların zamanlarının çoğunu Los Angeles’ta düşünerek ve toplu olarak nerede olacaklarını konuşarak geçirmelerine neden oldu. Tatil sezonunun bariz dikkat dağınıklığına rağmen, Niners, Pazar günkü Los Angeles maçına odaklanmayı başardı. NFC playoff resminde kalmak için Rams’a karşı 23-20 galibiyet alabildikleri gerçeği, Shanahan’ı gururla parlattı."Maçtan sonra Shanahan, takımımıza ve o oyunculara çok minnettarım ve bu adamların koçu olmaktan gurur duyuyorum. Şimdi, Niners dikkatlerini Aralık ayı için belirlenen bir sonraki maça çevirirken. Pazartesi Gecesi Futbolu Buffalo Bills’e karşı 7, nerede antrenman yapacaklarını ve ardından oyunun nerede oynanacağını bulmaları gerekiyor. Bir lig kaynağı, Cumartesi gecesi ESPN’e, takımın ve NFL’nin çok eski olası durumlarla uğraştığını söyledi Sezon öncesi olarak, Niners’ın Levi’s Stadium’da antrenman kampına başlamak için ülkenin onayını alıp almayacağı belli olmadığında. O zamanlar tartışılan seçeneklerden ikisi – Texas ve Arizona – Niners’i ağırlamak için güçlü adaylar olmaya devam ediyor. "ev" ne Kovboylar ne de Kardinaller, 49ers’ın kalan yarışmalarıyla maç gününe denk gelen bir programa sahip olmadığından oyunlar. Arizona’nın sezondan önceki en olası yer olduğu düşünülüyordu, ancak 49ers hala hem Kaliforniya içinde hem de dışında olasılıklar üzerinde çalışıyor. Bunun ötesinde, Niners’ın nerede antrenman yapabileceklerini bulması gerekiyor.

Oyun oynadıkları her yere yakın bir yerde bir tür balon oluşturabilirler, ancak tercihleri ​​Bay Area’da pratik yapmak ve kalan oyunlarına uçmaktır."Shanahan, herkesin buna çok bağlı olduğunu, bu yüzden benim için en büyük şeyin hepimizin ailelerimizden ayrılması olduğunu söyledi. "Hepimiz herkes gibi insanız ve tüm Aralık ayı boyunca ailenizden ayrılmak büyük bir mesele – herkesin bildiği gibi büyük bir mesele. … Kendimizi güvende hissedebileceğimiz ve kalabileceğimiz bir yer bulmalıyız çünkü artık evlerimize güvenli bir şekilde gidemeyeceğiz. Yani bir otelde ya da bir yerde kalmamız gerekecek. Yani başlayacağı yer burası.

İkincisi, oynayabileceğimiz bir antrenman alanına ihtiyacımız var ve açıkçası, oynamak için bir stadyuma ihtiyacımız var. O kadar seçici olmayacağım, ancak bazı bariz şeylere ihtiyacımız var."Niners’ın bir sonraki maçı Pazartesi günü olduğu için, planlarını sağlamlaştırmaları için onlara biraz daha zaman kazandırır. Shanahan, takımın üç güzel günlük antrenmana ihtiyacı olduğunu, ancak Pazar günü oynamadıkları için sahadaki hazırlıkların Perşembe gününe kadar başlamasına gerek olmadığını söyledi.

Yine de, lojistik amaçlar için ertesi gün veya iki gün içinde cevaplara ihtiyaç duyulacak. 49ers, bu yılın nasıl geçtiğine dayanarak, her şeye hazırlanmanın en iyi yol olduğunu biliyor."Şu anda bir evimiz yok, dedi Raheem Mostert. "Nerede olacağımızı bilmiyoruz ve bunları çözmek organizasyona, ilçeye ve benzeri şeylere bağlı. Oyuncular olarak birbirimizi koruduğumuzdan emin olmak için işimizi yapmalıyız." 28 Eyl 2020Nick Wagoner ESPN Personel Yazarı Kapat stlouisrams.com için dokuz yıldır Kapalı Rams Daha önce ele alınan Missouri Üniversitesi futbolu Amerika Pro Futbol Yazarları üyesi Twitter’da takip edin San Francisco 49ers sezonunda henüz lastik kırıntılarına tekme atmayın Sakatlanan Niners, New York Giants ile Pazar günkü maçına, sakatlık nedeniyle tahmini 10 başlangıçla girdi. Ve bu yaralanmaların çoğunun meydana geldiği MetLife Stadyumu’nun yapay yüzeyine geri dönüyorlardı. 49ers, mücadele eden Devlere baştan sona hakim oldu, 36-9 galibiyete yükseldi ve 2-1’e yükseldi.

Evet, başka bir düşük New York takımına karşı başka bir galibiyetti, ancak bu, Niners’ın iki maçlık New York vuruşlarında yaptıklarından daha az kredi alacağı anlamına gelmemeli. Pazar günü, Ninerlar defansın başlarında eksikti. Dee Ford (arka), oyun kurucu Jimmy Garoppolo (ayak bileği), linebacker Dre Greenlaw (quadriceps), sıkı uç George Kittle (diz), koşan Raheem Mostert (diz), alıcı Deebo Samuel (ayak), orta Weston Richburg (patellar tendon) , köşe bağı Richard Sherman (buzağı) ve savunma yan hakemleri Nick Bosa (ACL) ve Solomon Thomas (ACL).