Dormitul cu un difuzor / umidificator combinat va adăuga, de asemenea, umiditate în aer, ceea ce poate îmbunătăți și calitatea somnului în timpul anotimpurilor când aerul este uscat.

Dormitul cu un difuzor / umidificator combinat va adăuga, de asemenea, umiditate în aer, ceea ce poate îmbunătăți și calitatea somnului în timpul anotimpurilor când aerul este uscat.

„Toate lucrurile pe care mi le-a trimis a fost un salvator de viață.” ÎN LEGĂTURĂ: Ashley Graham se deschide despre motivul pentru care nu îi este frică să-și arate vergeturile pe rețelele sociale Comentariile obraznice ale lui Graham despre surprizele vieții postpartum au câștigat mari laude din partea adepților ei, care au lăsat comentarii despre propria lor recuperare post-bebeluș. “” Se pare că interiorul tău cade! Practic, se scurge din toate orificiile “,” a scris un comentator. “” Păstrează scutecele alea “,” a sugerat altul. „„ Vei face pipi peste tot pentru tot restul vieții tale. ”„ Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrie-te la buletinul informativ Healthy Living ”„ https://www.health.com/ style / summer-leggings200OK Când vine vremea caldă, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să trageți o pereche de jambiere groase înainte de un antrenament. Sigur, ai putea opta pentru niște pantaloni scurți de alergare aerieni sau spandex pentru tineri – dar nu toți suntem dispuși să renunțăm la uniforma de picioare doar pentru că sunt în creștere. Soluția: jambiere ușoare care pot suporta totul, de la yoga fierbinte la o cursă de box transpirată până la o cursă arzătoare de vară, oferind în același timp o mulțime de acoperire și sprijin. Derulați în jos pentru jambierele noastre ultra-subțiri preferate, care vă vor menține senzația de răceală toată vara. Aceste noi jambiere Lululemon sunt realizate cu țesătura Nulux cu uscare rapidă Naked Sensation a companiei, care se ridică cu siguranță la înălțimea numelui său.

Materialul mătăsos, care elimină umezeala, se simte ușor ca aerul, iar aceste jambiere vor fi cu siguranță preferate pentru lunile de vară transpirate. În plus, stilul înalt, fără sudură, este incredibil de măgulitor. Aceste jambiere pline de viață sunt confecționate dintr-o țesătură moale și elastică din bumbac, strânsă, fără a se simți prea constrângătoare. Chiar mai bine: materialul are o tehnologie anti-miros. Aceste jambiere sunt atât de moi ca de unt, încât nu veți dori niciodată să le scoateți. Concepute să se formeze impecabil pe corpul dumneavoastră și să elimine transpirația, sunt suficient de versatile pentru orice antrenament. Ca să nu mai vorbim, drăguțul model de cactus este singurul motiv pentru a prinde o pereche.

Când vine vorba de îmbrăcăminte aerisită, jambierele din plasă sunt întotdeauna o opțiune excelentă. Această pereche de la C9 Champion prezintă țesătura elastică premium a mărcii, care este concepută pentru a vă îmbrățișa corpul, în timp ce îndepărtați încă umezeala. Și nu numai că inserțiile din plasă arată elegant, dar fac și aceste jambiere și mai respirabile.cum se ia potencialex Fabricate din țesătura Powervita super moale și ușor compresivă a Athleta, aceste jambiere vă vor face să vă simțiți uimitor pe tot parcursul antrenamentului. Iar centura este construită cu o plasă cu trei straturi, care este atât măgulitoare, cât și confortabilă. În timp ce caprisii sunt deja o opțiune mai ușoară decât omologii lor cu acoperire completă, acești Capris fără sudură de la New Balance îl iau cu o notă.

 Acestea prezintă un model de decupaj subtil care trece pe partea laterală a piciorului și în spatele genunchiului pentru a spori inteligent fluxul de aer. Numele vorbește de la sine – aceste jambiere sunt construite pentru a fi perechea ta preferată. Materialul ușor vă va face să vă simțiți răcoros și confortabil atunci când lucrurile încep să se încălzească. Și există, de asemenea, un buzunar convenabil băgat în centura fără sudură, perfect pentru a vă ascunde cheile sau pentru o gustare mică. “” https://www.health.com/anxiety/essential-oils-for-anxiety200OK Este posibil să fi văzut titluri în știri despre cum parfumul lavandei poate ajuta la calmarea anxietății. Știrile nu sunt total surprinzătoare, având în vedere că uleiurile esențiale și aromoterapia au fost folosite de practicienii în medicina alternativă de sute de ani pentru a aborda probleme precum stresul, durerea și problemele legate de somn. Noul studiu, publicat în Frontiers in Behavioral Neuroscience, sugerează că adulmecarea unui compus în lavandă – numită linalool – afectează aceleași părți ale creierului ca și medicamentele anti-anxietate, numai fără a afecta circulația așa cum pot face medicamentele precum Valium. De asemenea, sa constatat că Linalool afectează creierul doar prin miros, fără a fi absorbit în fluxul sanguin – un alt plus potențial pentru persoanele îngrijorate de efectele secundare ale medicamentelor sau de interacțiunile lor. Captura? Această cercetare a fost făcută la șoareci, iar oamenii de știință nu pot spune încă dacă rezultatele s-ar traduce la oameni. Studiile anterioare care au testat efectele uleiurilor esențiale asupra anxietății la oameni, pe de altă parte, au avut rezultate mixte. În 2009, un studiu publicat în Holistic Nursing Practice a constatat că utilizarea plicurilor de ulei esențial de lavandă sau rozmarin a fost asociată cu o reducere a nivelurilor de stres și a pulsului pentru studenții care lucrează la asistență medicală absolventă. „Lavanda este adesea considerată relaxantă”, spune Eugene Lee, MD, profesor asistent de medicină de familie la Centrul Medical al Universității Loyola, care nu a fost implicat în studiu.

Rozmarinul, pe de altă parte, sa dovedit a fi stimulant. „Depinde de tipul de anxietate pe care îl aveți”, adaugă el. Pentru unii oameni, rozmarinul ar putea activa creierul și poate agrava anxietatea, „dar dacă aveți gânduri de curse și rozmarinul vă ajută să vă curățați mintea, astfel încât să vă puteți concentra mai bine, ar putea ajuta”. Alte studii au descoperit că diferite mirosuri pot ajuta la reducerea anxietății la pacienții din spitale, la persoanele supuse chimioterapiei, la femeile aflate în travaliu, la adulții mai în vârstă aflați în îngrijire hospice și la alte persoane aflate în situații de stres. Pe de altă parte, mai multe studii nu au găsit niciun efect. O revizuire științifică, publicată în 2000 în British Journal of General Practice, a constatat că aromoterapia are efecte „ușoare, tranzitorii” asupra anxietății la oameni, dar că efectele „probabil că nu sunt suficient de puternice pentru a fi luate în considerare pentru tratamentul anxietății . ” ÎN LEGĂTURĂ: Cele mai bune 10 alimente pentru a reduce anxietatea Deci, care este linia de jos a uleiurilor esențiale pentru anxietate? Nu există una, spune dr. Lee. „Unii oameni îi consideră cu adevărat de ajutor, iar unii oameni spun că nu fac nimic pentru ei”, spune el. Pe de altă parte, spune el, acestea sunt în general sigure atunci când sunt utilizate conform instrucțiunilor – deși pot exista unele riscuri asociate acestora, mai ales dacă sunt ingerate oral sau aplicate direct pe piele. Amanda Lattin, președinte de aromoterapie la Colegiul American de Științe ale Sănătății, spune că stresul și anxietatea – împreună cu insomnia și durerea – sunt câteva dintre principalele motive pentru care oamenii caută aromoterapie. Ea recomandă să colaborați cu un aromoterapeut înregistrat pentru a înțelege mai bine modul în care anumite mirosuri vă afectează personal și cum să le utilizați.

Cea mai simplă modalitate de a încorpora uleiurile esențiale în viața de zi cu zi este prin inhalarea lor, spune ea – fie printr-un difuzor care dispersează parfumul în aer, fie prin stropirea cu câteva picături pe obiecte precum perna noaptea. (Uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, aplicate pe piele, utilizate la scăldat sau amestecate în creme și loțiuni. Dar unele persoane le pot găsi iritante atunci când sunt aplicate local, mai ales dacă nu sunt diluate.) Și în timp ce lavanda este probabil parfumul cu cele mai multe cercetări din spatele ei, nu este singurul aromaterapeuți în uleiuri esențiale recomandat pentru anxietate. Lattin spune că clienții ei au avut noroc și cu uleiuri de bergamotă, lemn de santal și portocale dulci. În cele din urmă, spune ea, modul în care o persoană reacționează la aromoterapie este foarte individualizat. „O parte din ceea ce face aromoterapia eficientă este modul în care creierul și sistemul nostru nervos central răspund la acest stimul olfactiv”, spune ea. „Este absolut adevărat că ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru o altă persoană sau chiar ar putea avea efectul opus”. Dr. Lee este de acord. „Amintirile tale au mult de-a face cu asta”, spune el. „Dacă aveți o experiență negativă sau traumatică cu lavanda undeva în trecut, probabil că nu va fi un miros plăcut și relaxant pentru dvs.” Și este important să ne amintim, spune dr. Lee, că uleiurile esențiale – sau orice alt tip de medicină alternativă complementară – nu ar trebui să înlocuiască consilierea pentru sănătatea mintală a persoanelor care se luptă serios și că acestea nu ar trebui să fie singura persoană la tratament pentru atacuri de panică sau tulburări de anxietate. Cumpărarea de uleiuri esențiale poate fi, de asemenea, dificilă. La fel ca industria suplimentelor, uleiurile esențiale nu sunt bine reglementate și nu există nicio garanție că ceea ce este pe etichetă se va potrivi cu ceea ce este în sticlă. Căutați mărci de renume care includ pe etichetă numele latin al plantei, țara de origine și data producției. „Toate acestea sunt semne bune”, spune Lattin. De asemenea, mărcile ar trebui să aibă mai multe informații pe site-urile lor web, inclusiv detalii despre testele pe care le efectuează pentru a se asigura că produsele lor îndeplinesc anumite standarde. Iată câteva dintre cele mai apreciate produse pe bază de uleiuri esențiale de pe Amazon care pot ajuta la ameliorarea anxietății. Dacă vă gândiți să le încercați, asigurați-vă că participați la orice alt profesionist medical sau de sănătate mintală pe care îl vedeți în prezent; pot fi în măsură să vă ofere îndrumări suplimentare sau să vă alerteze cu privire la eventualele efecte secundare sau interacțiuni pentru care ați putea fi expus riscului.

LEGATE: Cele mai bune cadouri pentru calmarea stresului pentru cineva cu anxietate Lavanda a fost folosită de mult timp ca remediu pentru anxietate și insomnie. Căutați un produs care conține ulei distilat din florile plantei Lavandula angustifolia. Rozmarinul poate fi un miros stimulant și energizant, deci poate că nu este o alegere bună dacă ceea ce vrei cu adevărat este să te relaxezi. Cu toate acestea, unele cercetări sugerează că poate îmbunătăți funcția cognitivă și poate scădea nivelul hormonilor de stres, ceea ce poate ajuta la reducerea anxietății în anumite situații. Sa demonstrat că uleiul esențial de portocale dulci, extras din coaja fructului de portocală, îmbunătățește markerii tulburării de stres post-traumatic la șoareci. Și într-un studiu clinic randomizat din 2015 publicat în Journal of Nursing and Midwifery Research, femeile în travaliu care au fost expuse la ulei esențial portocaliu au avut scoruri de anxietate mai mici decât cele expuse la apa distilată. Un studiu din 2015 publicat în revista Forschende Komplementärmedizin (Cercetări în medicina complementară) a constatat că persoanele care au inhalat ulei esențial de bergamotă (difuzat cu vapori de apă) au avut niveluri reduse de hormoni ai stresului, au îmbunătățit starea de spirit și au redus oboseala în comparație cu un grup control. O revizuire din 2015 publicată în Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine a menționat că „proprietățile antianxietate ale mușețelului, proprietățile de ameliorare a stresului ușurează depresia, îngrijorarea și mintea hiperactivă. Utilizarea acestuia înainte de somn pentru baie poate relaxa atât mintea, cât și corpul și poate aduce somn, cu o conștientizare pașnică și spirituală. ” Dacă aveți probleme cu somnul din cauza anxietății și a gândurilor de curse, inhalarea uleiurilor esențiale la culcare vă poate ajuta. „Asigurați-vă că parfumul nu este atât de puternic încât să vă trezească odată ce ați adormit”, spune dr. Lee. Dormitul cu un difuzor / umidificator combinat va adăuga, de asemenea, umiditate în aer, ceea ce poate îmbunătăți și calitatea somnului în timpul anotimpurilor când aerul este uscat. Acesta are mai mult de 2.000 de recenzii apreciate de Amazon. „Dispozitive de acest fel facilitează încorporarea aromoterapiei în viața de zi cu zi, mai ales în situații în care vă confruntați cu anxietate”, spune Lattin. „Este preîncărcat cu ulei esențial, așa că pur și simplu scoateți vârful, îl țineți sub nas și inspirați.” De asemenea, puteți cumpăra difuzoare care se conectează la bricheta mașinii dvs. – perfecte pentru vehicule stresante în traficul de oră de vârf. “” https://www.health.com/mind-body/botox-uses200OK Acest articol a apărut inițial pe Time.com.

Deși este cel mai bine cunoscut pentru netezirea ridurilor, Botoxul, derivat din una dintre cele mai letale toxine cunoscute de om, a uimit în mod repetat comunitatea medicală pentru aplicațiile sale aparent nesfârșite. Deși medicamentul este aprobat pentru nouă afecțiuni medicale și mai multe pentru cele cosmetice, Allergan, compania care deține Botox, deține aproape încă 800 de brevete pentru utilizări potențiale ale medicamentului. De când a fost aprobat în urmă cu aproape 30 de ani, Botox a devenit într-adevăr un element esențial al îmbunătățirii cosmetice, dar astăzi, mai mult de jumătate din veniturile sale provin din utilizările sale terapeutice pentru afecțiuni la fel de variate precum migrenele cronice și durerile de spate ale transpirației excesive și pleoapelor zvâcnitoare. Botoxul este, în general, considerat sigur dacă este utilizat în cantități mici și administrat de un profesionist autorizat, dar medicamentul nu este lipsit de riscuri. În 2009, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a cerut Botoxului să aibă o avertizare în cutia neagră – cel mai puternic tip de etichetă de avertizare de pe orice medicament – avertizarea asupra medicamentului a fost legată de efecte secundare grave. Pentru Botox, acestea pot include efectele răspândirii medicamentului de la locul injectării, care pot provoca slăbiciune musculară, probleme de vedere, probleme de respirație și dificultăți la înghițire. Au existat, de asemenea, o serie de procese de înaltă calitate împotriva lui Allergan, în care reclamanții au susținut că utilizarea în afara etichetei a Botoxului pentru afecțiuni precum simptomele de paralizie cerebrală ale unui copil sau tremurăturile mâinii unui adult au provocat efecte secundare durabile. Odată ce un medicament este aprobat în SUA pentru o afecțiune medicală, medicilor li se permite în mod legal să o prescrie pentru orice problemă medicală pe care o consideră că ar putea beneficia, indiferent dacă s-a dovedit că funcționează pentru acea afecțiune. Practica este obișnuită în medicină, dar unii experți avertizează că sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege modul în care funcționează Botox și dacă este sigur pentru toate problemele de sănătate înainte de utilizarea baloanelor în afara etichetei. Utilizarea fără etichetă a acestei toxine a contribuit la transformarea Botoxului într-un blockbuster, așa cum relatează TIME într-o poveste de acoperire aprofundată.

Iată câteva dintre cele mai interesante utilizări ale Botoxului: migrenele cronice (aprobate de FDA) În 1992, un chirurg plastic din Beverly Hills, pe nume Dr. William Binder, a observat că atunci când a dat oamenilor Botox pentru riduri, au raportat mai puține dureri de cap. Ulterior, Allergan a testat medicamentul pe persoanele cu migrene cronice, iar Botox a fost aprobat pentru această tulburare în 2010. Unii medici se întreabă dacă medicamentul este cu adevărat eficient pentru migrene sau dacă efectul placebo merită meritul. „Chiar dacă este vorba de placebo, pacienții au mai puține migrene”, spune dr. Denise Chou, profesor asistent de neurologie la Columbia University Medical Center (care nu are legături financiare cu Allergan). „În prezent, celelalte medicamente pe care le avem sunt antidepresive, anti-convulsive sau medicamente anti-tensiune arterială – alte medicamente care, de asemenea, au fost găsite accidental pentru a ajuta migrenele.” Astăzi, persoanele care primesc Botox pentru prevenirea migrenei primesc 31 de injecții în diferite locuri de pe cap și gât, iar efectele pot dura aproximativ trei luni. Transpirație excesivă la subraț (aprobată de FDA) Când medicii au observat că pacienții lor tratați pentru spasme faciale transpirau mai puțin, oamenii de știință de la Allergan și din afara companiei au început să studieze dacă Botox ar putea fi o terapie de succes pentru persoanele cu o afecțiune numită hiperhidroză axilară primară severă. Botox a fost aprobat pentru tratament în 2004. Unii oameni folosesc, de asemenea, Botox pentru a trata mâinile și picioarele excesiv de transpirate. Vezica hiperactivă (aprobată de FDA) „În cei 30 de ani de practică medicală, Botoxul a fost unul dintre cele mai impactante tratamente pe care nu le-am văzut niciodată” pentru vezica hiperactivă, spune dr. Linda Brubaker, decan și ofițer șef diversitate al Loyola University Chicago Stritch School de Medicină. Într-un studiu, Brubaker a constatat că aproximativ 70% dintre femeile pe care le-a tratat cu Botox au raportat aproximativ trei scurgeri pe zi, comparativ cu media a cinci scurgeri pe zi la începutul studiului. Dar există o captură.

Uneori, Botox poate închide prea mult vezica urinară și este posibil ca oamenii să fie nevoiți să folosească un cateter, spune ea.