Cu toate acestea, dacă marca de naștere în sine a crescut sau și-a schimbat dimensiunea sau culoarea, ar trebui să fie eșantionată și trimisă în laborator. ” RELATED: Zilele Vieții Noastre Star Ali Sweeney dezvăluie o lovitură mică pe nasul ei A fost de fapt cancer de piele Ce se întâmplă cu cicatricea lui – este comun să pierzi atât de mult pielea cu cancer de piele?

Cu toate acestea, dacă marca de naștere în sine a crescut sau și-a schimbat dimensiunea sau culoarea, ar trebui să fie eșantionată și trimisă în laborator. ” RELATED: Zilele Vieții Noastre Star Ali Sweeney dezvăluie o lovitură mică pe nasul ei A fost de fapt cancer de piele Ce se întâmplă cu cicatricea lui – este comun să pierzi atât de mult pielea cu cancer de piele?

Copiii cu vârsta de 5 ani și mai mici prezintă un risc mai mare de complicații, potrivit CDC, deoarece sistemele lor imunitare nu sunt complet dezvoltate. Copiii sunt, de asemenea, mai susceptibili să fie expuși la bacterii și să fie infectați în primul rând: În studiu, majoritatea pacienților tratați au fost copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani. „Credem că riscul crescut este datorat în parte comportamentului”, spune autor principal, Christina Nelson, MD, un pediatru cu CDC. „Copiii au mai multe șanse să se joace cu pisicile și, eventual, să se zgârie.” Nelson spune că este posibil ca mai multe persoane să se administreze la medicamente care elimină imunitatea astăzi decât în ​​trecut, ceea ce ar putea fi unul dintre motivele pentru care spitalizările pentru boala de zgârietură a pisicii s-au încheiat.

Dar este probabil, de asemenea, că oamenii nu se îmbolnăvesc, ci doar că sunt diagnosticate mai multe cazuri. „Comunitatea medicală este conștientă de boala zgârieturii pisicii de mai mulți ani, dar aceste manifestări atipice și mai severe sunt acum identificate mai des”, spune Nelson. „Diagnosticul s-a îmbunătățit și poate exista o detectare mai bună astăzi.” Cum te poți proteja pe tine (și pisicile tale)? Aproximativ 40 la sută dintre pisici poartă bacteriile responsabile de boala zgârieturii pisicii, Bartonella henselae, la un moment dat în viața lor, potrivit CDC, dar majoritatea nu prezintă niciun simptom.

Acestea le sunt transmise prin purici sau luptând cu alte pisici infectate. (Câinii pot transporta și transmite bacteriile, spune Nelson, dar este mult mai puțin obișnuit.) Din fericire, spune Nelson, nu trebuie să-ți dai prietenul cu patru picioare pentru a putea adopta. „Știm că animalele de companie sunt foarte importante și au multe beneficii, așa că nu vrem să trimitem mesajul că oamenii ar trebui să evite pisicile”, spune ea. „Dacă iubiți pisicile și aveți pisici, puteți lua anumite metode simple de prevenire.” Oferiți pisicilor dvs. un medicament lunar pentru purici este un început bun, spune ea. (Asigurați-vă că este aprobat pentru pisici, întrucât unele formule specifice câinelui nu sunt sigure pentru ele.) Mențineți-le unghiile tăiate și încercați să le limitați timpul în aer liber – sau cel puțin să încercați să le împiedice să vâneze sau să interacționeze cu alte animale poate transporta bacteriile. Și, în caz, nu lăsați pisicile să vă lingă rănile și să vă spălați pe mâini după ce le-ați dat cu piciorul.harmoniqhealth.com

Dacă extrag sânge, spălați bine zona cu săpun și apă curentă și chemați medicul dacă prezentați vreun simptom de infecție în cele două săptămâni următoare. Fiți atenți și în jurul pisicilor. Pisicile mai mici de 1 an sunt mai susceptibile de a purta și de a răspândi B. bacterii henselae și sunt mai susceptibile să zgârie și să muște oameni în timp ce se joacă și învață.

Acest lucru este deosebit de important dacă locuiești în sudul Statelor Unite, Nelson spune: În studiu, cele mai multe cazuri de febră zgârietură pisică au fost în statele de sud, unde puricii sunt cel mai răspândit, la sfârșitul verii și la începutul toamnei. Ești îngrijorat să-i faci prietenului tău blănos?

Nelson nu arată nicio dovadă că sărutul pisoilor crește riscul unei persoane, spune Nelson, deoarece se știe că bacteriile sunt transmise oamenilor doar prin răni deschise. „Vestea bună este că boala împotriva zgârieturii pisicii este în mare parte prevenibilă”, spune el. Și prin creșterea gradului de conștientizare a persoanelor cu cel mai mare risc – familiile cu copii mici, persoanele care trăiesc în sud și cele cu sistem imunitar slăbit – speră să vadă mai puține cazuri în viitor.

Acest articol a apărut inițial pe RealSimple.com. Iată cum steaua de fitness Instagram Katie Dunlop În cele din urmă a renunțat la dietă – și a transformat total corpul ei. Fondatorul Love Sweat Fitness nu a fost întotdeauna atât de sănătos.

Iată cum și-a schimbat în bine stilul de viață. De Kristin Canning 06 noiembrie 2017 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Faceți o scurtă scr priviți pagina de Instagram a lui Katie Dunlop și, probabil, ați presupune că antrenorul personal super tonifiat a fost întotdeauna # fitgoals.Dunlop, care are peste 220.000 de adepți pe platforma socială, a fondat canalul YouTube Love Sweat Fitness și a scris mai multe e -cărți despre fitness, pierderea în greutate și planificarea hrănitoare a mesei.

Dar Dunlop îi spune Sănătății că stilul ei de viață nu a fost întotdeauna atât de sănătos: S-a obișnuit să alimenteze yo-yo în efortul de a vărsa kilogramele, iar herhipotiroidismul a făcut-o să simtă că nu și-ar atinge niciodată obiectivele de sănătate. „Am avut de-a face cu insecurități în greutate de ani buni, probabil încă de la școala medie”, spune Dunlop. „Am fost întotdeauna hiper-concentrat asupra dimensiunii și a greutății mele și a ceea ce mâncam”. Ea a apelat în mod regulat la diete fad și programe de exerciții la modă („A fost o mulțime de Tai Bo în viața mea!”), Dar nu a putut niciodată să rămân cu o rutină. „Aș face două săptămâni cu adevărat hardcore, și apoi nu aș putea să pot menține asta ”, recunoaște influencerul. “M-am simțit renunțat emoțional și m-am săturat să fiu consumat constant de imaginea corpului meu.” La aproximativ șase luni de la facultate, Dunlop a atins cea mai grea greutate și știa că trebuie să facă o schimbare. Dieta Yo-yo nu a funcționat și a vrut să dezvolte obiceiuri sănătoase care să se lipească cu adevărat.

Coerența a devenit noul ei obiectiv și a decis că va încerca să se concentreze pe a fi sănătos și a se simți bine, nu neapărat în a pierde în greutate. Comutatorul nu a fost ușor. „Am scăpat de cantar”, spune Dunlop. „Ca femeie, creșterea a tot ce credeți este greutatea, greutatea, greutatea.

A fost nevoie de timp pentru a scoate asta din cap și să mă concentrez pe a mă simți bine. ”Aici, strategiesthat-ul l-a ajutat pe Dunlop să se modifice în modul în care a gândit despre pierderea în greutate – și să-și transforme stilul de viață sănătos într-o carieră. , dar ce înseamnă asta cu adevărat?

Găsind o rutină de antrenament pe care ar putea să o ia cu Dunlop a început să se înscrie la cursuri de fitness de grup și s-a îndrăgostit de atmosferă. Și-a dat seama că dorește să îi învețe pe alții despre sănătate și fitness, așa că în cele din urmă a obținut certificarea de instructor de sculptură în bară și yoga. „M-am simțit ca atunci când predau, eram cel mai bun eu”, spune Dunlop.

În plus față de yoga și barre, Dunlop face acum mai multe antrenamente în greutate și completează mai multe runde de HIIT și antrenamente de forță în fiecare săptămână. „Încerc să lucrez de cinci până la șase ori pe săptămână, de obicei, trei dintre aceste antrenamente sunt rezistență și condiționare, iar două-trei sunt un fel de cardio, cum ar fi HIIT sau alergare”, spune ea. instructorul l-a ajutat pe Dunlop să devină mai educat în ceea ce privește nutriția și și-a dat seama repede de ce vechile ei obiceiuri alimentare nu păreau să funcționeze niciodată. „Am tăiat toate carbohidrații, dar atunci aș fi persoana care mănâncă bomboane fără zahăr”, spune ea.

Dunlop a pierdut 45 de kilograme după ce a început să-și încarce farfuria cu mai multe proteine ​​slabe, grăsimi sănătoase și legume proaspete. Ca bonus, a mai descoperit că unele dintre simptomele ei de hipotiroidie precum durerile de cap și energia scăzută s-au îmbunătățit.

Acum, mănâncă între cinci și șase mese mici pe zi, cum ar fi sandvișurile de brioșă engleză cu slănină de curcan, ou, avocado și spanac pentru micul dejun, și somon picant sriracha cu cartofi dulci și kale pentru cină. Păstrarea gustărilor bogate în proteine ​​la îndemână (credeți că nuci sau curcan scuturate) o ajută să-și păstreze energia pe tot parcursul zilei.

Prepararea mesei este și ea cheie, ne spune Dunlop. „Chiar dacă am doar o oră liberă la sfârșit de săptămână, voi prăji niște legume, coace pui sau voi face un lot imens din aceste brioșe cu ou pentru micul dejun și le voi îngheța”, spune ea. Îmbrățișarea pozitivității corpului și a iubirii de sine În timp ce Dunlop a făcut clar o transformare fizică majoră, se simte ca cea mai mare realizare a acesteia își îmbunătățește imaginea corpului și încrederea în sine.

Cheia: reamintindu-și în mod constant că a fi puternic și a se simți bine este mai important decât numărul de pe scară. „De fapt cântăresc mai mult decât atunci când eram la cea mai mică greutate, dar par mai slab”, spune ea. “Întotdeauna încurajez oamenii să facă fotografii și să folosească măsurători, deoarece scara este doar o mică parte din imagine.” Privind în urmă, Dunlop spune că se simte ca o persoană diferită de femeia care nu a putut ieși din ciclul de dietă yo-yo și s-a simțit constant nesigură. „Este o schimbare emoțională, corpurile noastre fluctuează și acest lucru este normal, dar cel mai mare lucru de-a lungul acestei transformări a fost modul în care mă privesc”, spune ea. “[Am plecat de la a fi] acea persoană care s-a simțit stânjenită să meargă la cursuri de antrenament și [a fost] întrebată constant:„ Ar trebui să port asta, pot purta asta? “Și acum sunt ca„ Da! ”Și nu doar pentru că de dimensiunea mea – o mare parte din asta vine din puterea și luarea acestor decizii sănătoase și știind că tot ceea ce faci îmbunătățește atât de multe părți din viața ta. ” Această fotografie virală a unei cicatrice Melanona de 16 inci a unui bărbat dovedește cancerul de piele are efecte durabile “Este o percepție comună că melanomul, deși poate fi mortal, poate fi îndepărtat destul de ușor și există doar o mică cicatrice.” De Korin Miller 21 octombrie 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Este ușor de scris o ff o pată de soare ca fiind mare lucru, dar un semn pe gâtul unui bărbat s-a sfârșit transformându-se în cancer de piele – și a pierdut o bucată imensă de piele de la gât și din spate din cauza asta. Ryan Glossop, un tată în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticat cu melanom în noiembrie 2018, a scris soția sa Fallon Glossop într-o postare emoționantă pe Facebook. „După 40 de biopsii ciudate ale gâtului și spatelui, [una] din plămânii și [patru] intervenții chirurgicale, ceea ce a început atât de mic, s-a transformat în ceva pentru care nimeni dintre noi nu a fost pregătit”, a scris ea.

Fallon a spus că motivul pentru mai multe intervenții chirurgicale a fost acela că, chiar și după ce alunița în cauză a fost eliminată, testele lui Ryan au revenit anormale. “Lucrul este că, cu orice cancer de piele, nu numai că elimină zona afectată a pielii, dar iau și o graniță în jurul ei”, a scris ea. Potrivit lui Fallon, testele anormale ale lui Ryan s-au datorat unei afecțiuni numite nevus spilus. „Este foarte rar ca acesta să treacă la melanom, dar în cazul lui s-a întâmplat”, a scris ea.

Pentru a patra intervenție chirurgicală a lui Ryan, care s-a întâmplat în mai 2019, el a îndepărtat o suprafață atât de mare de piele de pe gât și zona superioară a spatelui, încât „a fost eliminată o bucată de piele de 8 cm și 40 cm [aproape 16 inci] lungă. spatele ambelor [din] picioarele sale pentru a acoperi plasturele pe spatele gâtului ”, potrivit unui interviu acordat Yahoo News Australia. RELATED: Acest copil în vârstă de 24 de ani a crezut că locul minuscul de sub ochiul ei era un cos.

S-a dovedit a fi cancer de piele Ce este exact nevus spilus? Nevus spilus, ceea ce a dus la melanomul lui Ryan, este o marcă de naștere cu un fond maro deschis, cu puncte maronii mai mici și mai închise în interiorul acestuia, spune Joshua Zeichner, M.D., un dermatolog certificat de consiliu din New York. „Acestea sunt de obicei prezente la naștere sau apar în copilărie”, spune Gary Goldenberg, M.D., profesor asistent clinic de dermatologie la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai din New York.

Nevus spilus sunt „relativ comune și de obicei inofensive. Cu toate acestea, rareori au fost raportate să se transforme într-un cancer de piele numit melanom, spune Dr. Zeichner.

La fel ca în cazul oricărei alunițe, „este posibil ca nevus spilus să devină anormal sau chiar canceros, dacă este expus la mult soare”, spune Dr. Goldenberg. Melanomul este cea mai mortală formă de cancer de piele și se găsește cel mai frecvent pe piept și pe spate la bărbați și pe picioare la femei, potrivit American Cancer Society (ACS).

Conform estimărilor ACS, aproximativ 96.480 de noi melanomoze sunt așteptate să fie diagnosticate în Statele Unite în acest an, iar aproximativ 7.230 de oameni sunt așteptați să moară de boală. Este întotdeauna o idee bună să vă verificați în mod regulat petele de un dermatolog, Dr.

Zeichner spune, dar dacă aveți un loc nou sau în schimbare, ar trebui să-l priviți imediat. „Nu toate punctele nevus spilus trebuie tratate”, spune el. „Cu toate acestea, dacă marca de naștere în sine a crescut sau și-a schimbat dimensiunea sau culoarea, ar trebui să fie eșantionate și trimise în laborator.” RELATAT: Zilele vieții noastre Ali Sweeney dezvăluie o mică umflătură pe nasul ei A fost de fapt cancerul de piele Ce se întâmplă cu cicatricea lui – este comun să pierzi atât de mult pielea cu cancer de piele? Chiar depinde. „Când aveți un cancer de piele, acesta trebuie îndepărtat complet cu o marjă curată, care este termenul tehnic pentru frontieră”, explică dr. Zeichner. „Mărimea marjei depinde de gravitatea cancerului de piele.” Melanoamele sunt de obicei eliminate cu o marjă mare pentru a vă asigura că întreaga leziune a dispărut, spune el.