Artık transfer ücretinin pound olarak mı yoksa Euro olarak mı ödeneceğine bağlı.

Artık transfer ücretinin pound olarak mı yoksa Euro olarak mı ödeneceğine bağlı.

Vicente del Bosque şu durumlarda İspanya’nın yaklaşımını değiştirmeyecek … Almanya 3-0 Slovakya, Euro 2016 RAPORU: Jerome Boateng verir … Fransa 2-1 İrlanda Cumhuriyeti: Antoine Griezmann destek …

YENİ Celtic teknik direktörü Brendan Rodgers, İskoç Premiership için fikstürlerin açıklanmasının ardından sezon öncesinin artık ekstra bir avantaja sahip olduğunu kabul ediyor.

Şampiyonlar, 27 Ağustos’ta Parkhead’de geçen yılın şampiyonluk yarışmacıları Aberdeen ile 6 Ağustos Cumartesi günü Hearts at Tynecastle’de bir deplasman gezisiyle karşı karşıya.

Rodgers, “Açıklanan fikstürleri görmek oyuncular, menajerler ve destekçiler için her zaman heyecan vericidir” dedi. “Önümüzde ne olduğunu bilmemizi sağlıyor ve bize odaklanmamız gereken ekstra avantaj sağlıyor.

Brendan Rodgers, Celtic’i art arda altıncı İskoç unvanına taşımaya çalışmanın zorluğunu kabul etti.

Scott Brown tanıdık bir pozla İskoç Premiership ödülünü kaldırıyor, ancak Celtic 2016-17’ye zorlu bir başlangıç ​​yaptı

CELTIC’İN İLK ALTI ARMATÜRÜ:

6 Ağustos 15:00 Kupa (A)

13 Ağustos 15:00 Partick Thistle (H)

20 Ağustos 15:00 St Johnstone (A)

27 Ağustos 15:00 Aberdeen (H)

10 Eylül 15:00 Rangers (H)

17 Eylül 15:00 Inverness CT (A)

PS. Brendan Rodgers, önümüzdeki ay Leicester City ve Barcelona ile dostluk müsabakalarında karşılaşacak olan yeni ekibiyle, peşinde olduğu sezon öncesi avantajı elde etmelidir. 

İlan

“Eminim, benim gibi, oyuncular da bugün her şeye göz kulak olacak ve onları Pazartesi günü gördüğümüzde, aksiyonun başlamasına hazır olmak için hemen işimize gireceğiz.

“Sezonun başlarında, dört gözle bekleyeceğimiz bazı çok önemli Şampiyonlar Ligi eleme maçlarımız da var ve bu da kulüpteki herkes için çok heyecan verici olacak. 

“Hayranlarımızın bizi Şampiyonlar Ligi’nin grup aşamalarında tekrar görmek isteyeceklerini çok iyi biliyorum ve bu arzuyu ben ve oyuncular paylaşıyor – bu gerçekten başarmak istediğimiz bir şey.

“Ön eleme maçlarımızın ilkinde ve evdeki ilk rekabetçi maçımızda lig bayrağının dalgalandığını görmek harika olacak – bunu kazanan oyuncuların tadını çıkaracakları bir gün olduğunu biliyorum.

Leigh Griffiths, geçen sezon Tynecastle’de gol atarken, Celtic tetikçisinin 6 Ağustos’ta tekrarlamayı hedefleyeceği bir başarı.

Ronny (Deila), arka odadaki ekibi ve oyuncular arka arkaya beşinci şampiyonluğumuzu Celtic Park’a getirmede harika bir iş çıkardılar, çabaları için muazzam bir övgüyü hak ediyorlar ve hayranlarımızın bu olayı seveceğinden eminim. 

Elbette bunu altı yapmayı hedefliyor olacağız ve umarım gelecek yıl da aynısını yapacağız, kesinlikle amacımız bu olacaktır.

‘Yine, kulüpteki olduğumdan beri şahsen bana verdikleri karşılama ve gelecek sezon için böyle bir istek gösterdikleri için destekçilerimize teşekkür etmek istiyorum.bahsegel giriş sorunu

Bu desteği iyi, çekici ve kazanan futbolla ödüllendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

“İlk maçlarımızın başlamasını bekleyemem, ancak ondan önce zor çalışma başlıyor.”

Scottish Premiership fikstürleri 2016-17: Tam liste … İskoç Premiership fikstürleri 2016-17: Celtic ve Rangers … Celtic Park’ın güvenli bölgesinde çalışmak, altı yıl … Carlton Cole, Celtic’i yeni patron olarak terk ediyor Brendan Rodgers …

Premier Lig kulüplerinin, FA başkanı Greg Dyke’nin ‘bilinmeyene sıçrama’ dediği şeyin ardından, Brexit sonrası Britanya’da Avrupa’dan oyuncularla sözleşme imzalayabilmek için özel muafiyet için mücadele etmeleri bekleniyor.

AB’den ayrılma oylaması, mevcut kurallar uyarınca İngiltere’deki denizaşırı oyuncuların sayısını büyük ölçüde azaltacaktır. Dimitri Payet ve N’Golo Kante, West Ham ve Leicester imzaladıklarında uluslararası bir oyuncu olmadıkları için AB vatandaşlığı olmadan içeri girmesine izin verilmeyebilecek 300 oyuncu arasında yer alıyor.

Dyke, ‘Buraya gelen en iyi Avrupalı ​​oyuncuları kaybetmek istemiyoruz. Ne olacağını bilmek için henüz çok erken. Şahsen ben Kaldım. Bunun bilinmeyene bir sıçrama olduğunu düşünüyorum ama şimdi başardık, bu yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

West Ham, hareket özgürlüğü sayesinde geçen yaz yıldız oyuncu Dimitri Payet ile anlaşmayı başardı. 

FA başkanı Greg Dyke, İngiltere’nin AB’den ayrılma kararının futbol üzerinde küçük bir etkisi olacağından umutlu.

Ayrılacağımız şartları belirleyen Federasyon olmayacak ve bunun bir veya iki yıl süreceğinden şüpheleniyorum. Bir şeyler değişecek. Bir etkisi olacak. Henüz ne olduğunu bilmiyoruz.

Ancak Alman FA Başkan Yardımcısı Dr Rainer Koch, gelecekteki müzakerelerin sanal serbest dolaşım ticaretinin devam etmesine izin vereceğini düşünüyor.

Şimdi her şey Avrupa Birliği ve İngiltere arasındaki müzakerelerle ilgili. İsviçre ve Norveç’e bakarsanız Avrupa Birliği üyesi değiller ama Avrupa ülkelerine çok yakınlar ve müzakerelerde yapabileceğim özel kurallar var. 

Futbolda çok fazla etki beklemiyorum. İngiltere, UEFA’yı ve Avrupa futbol ailesini terk etmek için oy kullanmadı. ‘

PREMIER LEAGUE YENİ KİT ÖZEL 2016-17: Şeritler … Spor için Brexit ne anlama geliyor: İngiltere için AB referandumu sonucu … İrlanda Cumhuriyeti futbolcusu James McClean öfkeye yol açtı … Roy Hodgson elbette bir futbolcu, ama İngiltere … 820 hisse

Salford Üniversitesi’nde spor endüstrisi profesörü olan Simon Chadwick, Brexit’in İngiliz futbolunda yerel yetenekleri artırmak için çok az şey yapacağına inanıyor.

Dedi ki: ‘Evde gelişen yetenekleri artıracak mı? Açıkçası, oyuncuların hareketini kısıtlayacaksak, kulüplerin oyuncularını bir yerden almaları gerekecek.

Ancak birçok kulüp yedek takımlarını küçülttü. Kulüplerin yetenek sistemlerini yeniden yapılandırmaları için büyük bir sorumluluk olabilir. İngiliz oyuncular yine daha fazla fırsat elde edebilir.

Ama aynı zamanda uluslararası maruziyet eksikliği, artık en iyi oyuncularla oynamıyorlarsa, becerilerini etkileyebilir.

Poundun Euro karşısında düşen değerinin, en azından kısa vadede, transfer ücretleri üzerinde zincirleme etkisi olabilir.

Premier Lig kulüpleri, Avrupa’dan satın alırken bir gecede oyuncuların fiyatına potansiyel olarak eklenen milyonlarla birlikte, fiyatlarda bir artışla karşı karşıya.

Premier Lig, kazançlı televizyon anlaşmaları sayesinde muazzam harcama gücünü muhafaza etse de, bazı kulüpler, elit oyuncuların maliyetleri caydırıcı hale gelirse iki kez düşünebilir.

West Ham’dan Brexit sayesinde Marsilya’nın Michy Batshuayi’si için şişirilmiş bir transfer ücreti ödemesi isteniyor

Örneğin, West Ham’ın Marsilya’dan Michy Batshuayi için yaptığı 40 milyon Euro’luk teklif, Euro karşısında düşen pound öncesinde geçen hafta 31 milyon pounddan 34 milyon sterline yükseldi.

Sheridans hukuk firmasından Daniel Geey Sportsmail’e şunları söyledi: ‘Premier Lig her zaman net ithalatçı olacak. Artık transfer ücretinin pound olarak mı yoksa Euro olarak mı ödeneceğine bağlı.

Aynı şekilde Avrupalı ​​oyuncuların maaşlarında Euro olarak garantili bir not olarak ödenebilir ve daha sonra pound’a çevrilebilir. ‘

Brexit, bazı İspanyol kulüpleri için baş ağrısına neden oluyor ve La Liga kuralları, kadrolarında en fazla üç AB üyesi olmayan oyuncuya izin veriyor.

Real Madrid’de artık AB üyesi olmayan Galli Gareth Bale’in yanı sıra Kolombiyalı James Rodriguez ve Brezilyalı ikili Danilo ve Casemiro ile bu kotayı aşacaklar.

Bernabeu kulübünün, orada geçirdiği üç yıl boyunca iki kez Şampiyonlar Ligi galibi olan Bale’e ‘ömür boyu sözleşme’ teklif edeceği bildirildi, diğerlerinden birinin gitmesi gerekecek. 

PREMIER LEAGUE YENİ KİT ÖZEL 2016-17: Şeritler … Spor için Brexit ne anlama geliyor: İngiltere için AB referandumu sonucu … İrlanda Cumhuriyeti futbolcusu James McClean öfkeye yol açtı … Roy Hodgson elbette bir futbolcu, ama İngiltere … 820 hisse

Carlos Bacca’nın ilk yarı golü, Cumartesi günü Arizona’da Centenary Copa America’da üçüncü sıradaki play-off’ta Kolombiya’ya Amerika’ya 1-0 galibiyet vermesi için yeterliydi.

Kazanan gol yarım saat sonra Kolombiya, Juan Cuadrado’nun topu içeriye kaydırması ve Bacca’nın Bacca’nın eve kayması için hedefi bulması için ileriye doğru ilerleyen James Rodriguez’e doğru iyi işlenmiş bir hamle yaptığında geldi.

Kolombiya 2001’den bu yana en yüksek bitiren üçüncü sırada yer alırken, ev sahibi ülke turnuvadaki gelmiş geçmiş en iyi bitirişiyle eşleşerek dördüncü oldu.

Carlos Bacca’nın ilk yarı golü, üçüncü sıradaki play-off’ta Kolombiya için 1-0 galibiyet sağladı.

Bacca, James Rodriguez’in yontma topunun Santiago Arias tarafından kaleye yönelmesinin ardından son vuruş ekledi

Bacca’nın golü Kolombiya’ya cumartesi gecesi Amerika Birleşik Devletleri maçında hak ettiği bir galibiyet vermişti.

Kolombiya, 2001’den beri en yüksek bitiren üçüncü sırada yer alırken, ev sahibi ülke dördüncü oldu.

Lionel Messi ve Arjantin, 2016 Copa için New York’a gidiyor … Lionel Messi, Arjantin olarak Barcelona’nın başarısına hala aç … Şili, Copa America Centenario’nun önünde dinlenmek için zaman ayırıyor … Lionel Messi ve Alexis Sanchez, güç veren yıldızlardır. ..

MAÇ GERÇEKLERİ

ABD: Howard, Yedlin, Orozco, Cameron, Besler, Zardes, Bradley (Nagbe 79), Jones, Bedoya (Pulisic 74), Wood, Dempsey. 

Kullanılmayan Yedekler: Guzan, Birnbaum, Brooks, Beckerman, Kitchen, Wondolowski, Zusi, Castillo, Johnson.

Gönderildi: Orozco (90).

Ayrılmış: Besler, Jones, Orozco.

Kolombiya: Ospina, Arias, Cristian Zapata, Murillo, Fabra, Celis (Medina 87), Torres, Cuadrado (Marlos Moreno 73), Rodriguez, Cardona, Bacca (Martinez 79).

Kullanılmayan Yedekler: Robinson Zapata, Mina, Perez, Aguilar, Dayro Moreno, Roa, Bonilla.

Gönderildi: Arias (90).

Rezerve edildi: Murillo, Cuadrado, Arias.

Goller: Bacca 31.

Referans: Daniel Fedorczuk (Uruguay).

İlan

Şampiyonluk, Arjantin’in New Jersey’de Şili’yi savunan şampiyonlar karşısında Pazar günü kararlaştırılacak.

Üçüncülük play-off’u geleneksel olarak takımlar için ikinci dizi oyuncularına parlama şansı verme fırsatıdır, ancak hiçbir teknik direktör Glendale’deki Phoenix Üniversitesi Stadyumu’nda galibiyet için geniş çaplı değişiklikler yapmadı.

İlk yarı kötüydü, Bacca’nın golü Kolombiya’ya molada hak ettiği bir liderlik kazandırdı, ancak ev sahibi ülke bir ekolayzır için bastırırken ve dört Copa çatışmasında Kolombiya’yı ilk galibiyetiyle ikinci yarıda işler kızıştı.

Clint Dempsey, 51.dakikada David Ospina tarafından serbest vuruştan güzel bir serbest vuruş kullandı ve her iki taraf da saniyeler içinde tahtaya vurdu.

Cuadrado’nun kutunun dışından gelen becerikli çipi, bardan aşağıya sekip oyuna geri dönmesi şanssızdı ve ardından Bobby Wood, diğer ucunda keskin bir vuruşla direğe vurdu.

ABD, ikinci periyotta hakimiyetin büyük bir kısmına sahipti, ancak bölgesel avantajlarını hedefe yönelik atışlara dönüştürmek için mücadele ederken Ospina’yı nadiren tehdit etti.

ABD’li savunma oyuncusu Michael Orozco ve Kolombiyalı savunma oyuncusu Santiago Arias, bir çatışma nedeniyle görevden alındı

Arias, yüzüne itilerek misilleme yapan Orozco’ya başını fırçaladı ve her iki adam da gönderildi.

Karşılaşma, iki dakika kala kaynadı, ancak Kolombiyalı sağ geri Arias’ın yüzüne bir itme ile misilleme yapan Michael Orozco’ya başını fırçalayınca her iki adam da ihraç edildi.

ABD’li kaleci Tim Howard bir saha röportajında ​​’Şansımız iyi oldu ve iyi oynadık’ dedi. 

“Ama hiçbir mazeret olmadığını düşünüyorum.” 

Lionel Messi ve Arjantin, 2016 Copa için New York’a gidiyor … Lionel Messi, Arjantin olarak Barcelona’nın başarısına hala aç … Şili, Copa America Centenario’nun önünde dinlenmek için zaman ayırıyor … Lionel Messi ve Alexis Sanchez, güç veren yıldızlardır. ..

Şili, Kolombiya’yı yendi ve bir elektrik fırtınası sırasında iki buçuk saatlik bir mola ile Copa America Centenario finaline ulaştı ve ikinci yıl Arjantin ile karşı karşıya kaldı.

Geçen yılın şampiyonları, şimşek, şiddetli yağmur ve kasırga tehdidinin ardından iki gollü bir liderliğe doğru yarıştıktan sonra zaferi beklemek zorunda kalmalarına rağmen, Chicago’da kazananları ikna ediyordu. stadyuma sığındı.

Tehlikeli hava yaklaşıyor. Hemen sığınak arayın, ‘Soldier Field’daki büyük ekranlarda gösterilen uğursuz mesajları okuyun, böylece Rüzgarlı Şehir fırtına çıkarken taraftarlar içmek ve şarkı söylemek için salonlara yöneldi.

Copa America şampiyonu Şili, Charles Aranguiz sayesinde yedi dakika sonra rüyaya başladı

Şili orta saha oyuncusu (sağda), Çarşamba gecesi Soldier Field’da yakın mesafeden kendi tarafına ateş etti.

27 yaşındaki oyuncu, Chicago’daki yarı finalde Kolombiya kalecisi David Ospina’yı sakince geçti.

Aranguiz, grevinden dolayı kendisini tebrik etmek için takım arkadaşları tarafından derhal saldırıya uğradı.

Şili’nin Kolombiya karşısındaki galibiyeti neredeyse üç saat ertelendi … Kolombiya 0-2 Şili Copa America 2016 yarı final CANLI: … Ezequiel Lavezzi, Copa America finalinden sonra elendi … Lionel Messi, Pele, Thierry Henry ve Zlatan’a katıldı. .. 4,6 bin paylaşım

MAÇ GERÇEKLERİ 

Kolombiya: Ospina 6.5; Arias 7, C. Zapata 6, Murillo 6, Fabra 5.5 (S Perez 73), C Sanchez 5.5, Torres 6, Cuadrado 5.5 (Bacca 80), Rodriguez 6.5, Cardona 5 (M Moreno 46, 5.5), Martinez 5.5.

Kullanılmayan yedekler: R. Zapata, Mina, Celis, Aguilar, Medina, Dayro Moreno, Roa, Bonilla.

Ayrılmış: C Sanchez, Rodriguez, Bacca.

Gönderildi: C Sanchez.

Şili: Bravo 7, Isla 5.5, Medel 6, Jara 6, Bose 6.5, Aranguiz 7, Silva 6.5, Hernandez 6 (Pulgar 30, 6), Fuenzalida 7.5 (Puch 75), Vargas 6.5 (M Gonzalez 88), A Sanchez 7.5 .

Kullanılmayan yedekler: Toselli, Roco, Pinilla, Castillo, Orellana, Diaz, Herrera.

Ayrılmış: Bravo, A Sanchez, Beausejour, Puch, Silva.

Hedefler: Aranguiz 7, Fuenzalida 11. 

Hakem: Joel Aguilar (El Salvador)

55,423 seyirci. 

İlan

Şili, Meksika’nın 7-0’lık galibiyetinden sonra kaldığı yerden devam ederken, Kolombiya utanç verici bir şekilde yavaş başladı. La Roja’nın, ikinci yarıdaki ıslak ve vahşi koşulları sevecek olan lynchpin Arturo Vidal’ın askıya alınması olmasa bile, skoru açması sadece yedi dakika sürdü.

Juan Antonio Pizzi’nin adamları sahayı çok zorluyorlardı ve oyunu kontrol etmeyi planladıkları açılış aşamalarından belliydi. Jose Pedro Fuenzalida kanadı yığdığında ve düzgün bir topla derin bir pozisyona yükseldiğinde, Juan Cuadrado aptalca kendi kutusuna geri döndü ve Charles Aranguiz yakın mesafeden eve ateş etmek için oradaydı.

Hedef Şili’yi rahatlatmadı ve dört dakika sonra avantajlarını ikiye katladılar. Bu kez Fuenzalida golcüydü, Alexis Sanchez’in şutu direğe düştükten sonra topa vurarak orta sahaya geri döndü.

Şili için kötü bir turnuva geçiren ve şu ana kadar izin verdikleri her gol için bir şekilde suçlu olduğu iddia edilen Claudio Bravo, sakat Carlos’un yerine geçen adamın ardından Roger Martinez’i reddederek en iyi halini aldı. Bacca, James Rodriguez’in geçişini takiben savunmanın arkasına geçti.

Çarşamba günkü maç, Şili’de 100. şapkasını kazanan Alexis Sanchez (sağda) için özel bir maçtı

Şili’nin No 7, Soldier Field’da ilk yarının erken değişimlerinde topla koşuyor

Jose Pedro Fuenzalida, 11. dakikada Şili’nin galibiyetini ikiye katlayarak yumruğunu sevinçle sıktı

Şili’nin 6 No’lu oyuncusu, Kolombiya’ya elektrikli bir başlangıç ​​yaptıktan sonra takım arkadaşlarıyla neşe içinde atlıyordu.

İlk yarının ortasında, Pedro Hernandez’in sakatlık nedeniyle oyundan çekilmesiyle Şili’ye bir darbe indirildi.

Cuadrado takım arkadaşı için karşı karşıya geldikten sonra Carlos Sanchez’i ve ardından Edwin Cardona’yı reddederek devre öncesinde çifte kurtarış yaptı.