1.7k paylaşım İngiltere’nin kadınları bu yaz bir Avrupa Şampiyonası şampiyonluğuyla yeni bir çığır açmaya çalışırken, tam arkada uçan Demi Stokes kulağında uzun vadeli etkili bir sese sahip.

1.7k paylaşım İngiltere’nin kadınları bu yaz bir Avrupa Şampiyonası şampiyonluğuyla yeni bir çığır açmaya çalışırken, tam arkada uçan Demi Stokes kulağında uzun vadeli etkili bir sese sahip.

Ederson hatasında Claudio Bravo’nun tonları vardı ama Henrikh … United ve City, Manchester arı sembolünü gömleklerin üzerine takıyor … 3.9 bin paylaşım

Manchester City defans oyuncusu Benjamin Mendy, yeni takım arkadaşlarıyla ilk kez antrenman yaptıktan sonra kulübe ilk görünümüne yaklaşıyor.

Mendy, Monaco’dan yaptığı 52 milyon sterlinlik yaz hamlesinden bu yana uyluk yaralanması geçirdi ve Cumartesi günü Brighton karşısında City’nin açılış 2-0 Premier Lig galibiyetini kaçırdı.

Ancak Fransız oyuncu, Salı gecesi La Liga’nın yeni çocukları Girona’ya karşı oynayacağı dostluk maçı öncesinde Pazartesi günü Katalonya’da bir antrenman seansına katıldı.

Video için aşağı kaydırın 

Benjamin Mendy, Manchester City takım arkadaşlarıyla ilk kez Pazartesi günü antrenman yaptı.

Savunma oyuncusu, bu yaz 52 milyon sterlinlik bir anlaşma ile Monaco’dan Premier Lig kulübüne katıldı.

Celtic, Patrick Roberts ile yeniden sözleşme imzalama umuduyla darbe aldı … Jose Mourinho, Phil Jones’u Manchester United’ın ilk olarak değerlendiriyor … Manchester City defans oyuncusu Benjamin Mendy izinli … Manchester City, Olarenwaju Kayode için 3.5 milyon sterlinlik anlaşma yaptı ama. .. 1,7 bin paylaşım

Mendy, City tarafından kaçırılmadan ve sezon öncesi turlarında yeni kulübüne katılmak için doğrudan ABD’ye gitmeden önce Monako’da bir sezon geçirdi.

İlerlemesi, patron Pep Guardiola’ya, Mendy’nin önümüzdeki Pazartesi akşamı Everton’a karşı City için rekabete ilk çıkışını yapacak karede olabileceği umudunu verebilir.

Ancak Brighton’daki galibiyeti kaçırmasına rağmen, savunma oyuncusu, Lewis Dunk’ın kendi kalesine alay ettiği için Frank Lampard ve Steven Gerrard tarafından çarpılarak hafta sonu manşetlere taşındı. 

Pazartesi günü erken saatlerde, Fransa milli takımı antrenman kampında kendini ve takım arkadaşları Leroy Sane ile Ederson dansını filme almak için izin aldı.

Defans oyuncusu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde City’yi yenen Monako tarafının bir parçasıydı.

Bakın Girona’da kim eğitim alıyor 👀 @ benmendy23! #mancity pic.twitter.com/KAHGJGUO4r

– Manchester City (@ManCity) 14 Ağustos 2017 Celtic, Patrick Roberts ile yeniden sözleşme imzalama umuduyla darbe aldı … Jose Mourinho, Phil Jones’u Manchester United’ın ilk … Manchester City savunucusu Benjamin Mendy izin aldı … Manchester Şehir, Olarenwaju Kayode için 3,5 milyon sterlinlik anlaşmayı kabul etti ancak … 1,7 bin hisse

İngiltere’nin kadınları bu yaz bir Avrupa Şampiyonası şampiyonluğuyla yeni bir çığır açmaya çalışırken, tam arkada uçan Demi Stokes kulağında uzun vadeli etkili bir sese sahip.

Diğerlerinin sadece ebeveynleri, kardeşleri veya diğer aile üyeleri Hollanda’ya uçarken, Manchester City’nin solunda onu ilkokul öğretmeni olan ilkokul öğretmeni var.bahsegel canlı maç izle

Ian Williamson, 10 yaşından itibaren Stokes’a South Shields’daki Marine Park ilkokulunda öğretmenlik yaptı ve burada İngiltere’yi sol kanatta böylesine organize yapan savaş niteliklerini geliştirdi.

İngiltere’nin uçan bekçisi Demi Stokes, Avrupa Şampiyonası’nda zafer izliyor

Stokes, onu Avrupa’nın en iyi tam sırt yeteneklerinden biri haline getirmek için erkek takımlarda oynayarak büyüdü.

Orada, Avrupa’nın en iyi tam sırt yeteneklerinden birinin ilk kalıplamasında erkek takımlarda oynadı – hatta kaptanlık yapmaya devam etti.

Stokes, rakiplerinin ve babalarının taç çizgisinde tacizine uğradı ve bunun kalın bir cilt oluşturmasına yardımcı olduğunu söyledi. 

Okul takımlarımın en iyisiydim diyebilirim, kızlardan oluşan bir takımımız vardı ve sonra bir erkek takımımız vardı, bu yüzden ben de oradaydım ve son yılımda erkek takımına kaptanlık yaptım … bu ilginçti. Stokes, 25 diyor.

Barcelona’ya gidecek Toni Duggan, İspanya’ya bir ders vermek için dışarı çıktı … İngiltere Kadın yıldızı Karen Carney bir rekorda oynuyor … İskoçya Kadınlar, yıldız forvet Jane olarak büyük bir sakatlık yaşadı … İngiltere 6-0 İskoçya: Jodie Taylor çantaları bir hat-trick as … 24 paylaşım

Birkaç çocukla bazı tartışmalar yaşadım, bir kıza kaptan olarak gülerlerdi ama sonradan gelip özür dilerlerdi.

Okuldan hoşlandım ama alışılmadık bir durumdu. Küçükken sahadaki çocuklara karşı yarışmakla kalmıyor, yanlarda babalarıyla rekabet ediyor, yorumlarda bulunuyordunuz – bu yüzden genç yaştan itibaren erkeklere karşı oynamak kesinlikle bir fark yarattı.

Stokes, İngiltere’nin Euro açılış maçında kazandığı zaferde İskoçya’nın Leanne Crichton’u zincirledi

“Kalın bir cilt yapmalısınız, sert olmalısınız, erkeklerin sizi tekmelemesine ve belki hoş olmayan şeyler söylemesine neden olacaksınız – ama bu oyunun bir parçası.”

Williamson, Florida’daki dört yıllık spor bursuyla Manchester City’ye ve şimdi de bu yaz Hollanda’daki turnuvaya Kuzey Doğu’dan bir yolculukta futbol tutkusunu geliştirmesine yardımcı oldu.

Stokes, ailesinin oyuna davet edildiğini şöyle anlatıyor: “Kız kardeşim ve teyzem çıktı ki heyecanlıyım. Sonra ilkokul öğretmenim geliyor. Beni futbola sokan altıncı sınıftaki ilkokul öğretmenim ailesiyle çıkıyor, bu yüzden bunun için gerçekten heyecanlıyım.

“O, eğer bir karar vermem gerekirse, onu ararım – hala şimdi – ya da bana mesaj atıp” Bu atış ne olacak? ” ya da her neyse. Beni ayak parmaklarımda tutuyor. ‘

Manchester City ası, gelişmek için Güney Florida Üniversitesi’nde burs aldı.

Stokes, okuldan ayrıldıktan sonra Sunderland için oynadı, ancak gelişimini takımın yarı zamanlı statüsü ve İngiltere’deki kadın maçındaki profesyonellik eksikliği ile sınırlı buldu. Güney Florida Üniversitesi’nde burs aldı ve son yılında İngiltere’den bir çağrı aldı.

Oraya [Florida’ya] gittim ve bu şimdiye kadar verdiğim en iyi karardı. Fırsatlar ve kapılar açtı ve sanırım Mark (Sampson, İngiltere kadın menajeri) beni ilk kez oynarken gördüğü yer. ‘

Stokes ilk büyük turnuvasında oynuyor ancak İngiltere, İskoçya’yı 6-0’lık galibiyet üzerine inşa etmeye hazırlanırken sinirleri yok.

Stokes, “Eğer o an sizi çok fazla kaptırırsanız ve bir sonraki şey turnuvanın bittiğini anlarsınız,” diyor. Benim fikrim burada olduğunuzu kabul etmek ama gidip keyfini çıkarmak. ‘

İngiltere, Stokes’un gülümsemesinin Pazar gecesi daha da genişleyeceğini umuyor. 

Barcelona’ya gidecek Toni Duggan, İspanya’ya bir ders vermek için dışarı çıktı … İngiltere Kadın yıldızı Karen Carney bir rekorda oynuyor … İskoçya Kadınlar, yıldız forvet Jane olarak büyük bir sakatlık yaşadı … İngiltere 6-0 İskoçya: Jodie Taylor çantaları bir hat-trick as … 24 paylaşım

Manchester United’ın patronu Jose Mourinho, transfer pazarındaki hareket eksikliğinden dolayı hüsrana uğruyor, ancak kalecilik departmanında endişelenecek bir şeyi yok gibi görünüyor. 

Zaten David de Gea formunda dünyanın en iyilerinden birine sahipler, ancak Görünüşe göre Birleşik saflarda 1 Numarayı tahttan indirmeye hazır bir adam var ve Ander Herrera tatilde sopa arasındaki yeteneklerini gösteriyor.

Sahte bir tropik ada zeminine karşı, orta saha oyuncusu, tatildeyken bir penaltı vuruşu ile karşı karşıya gelmek için bir plaj sahasında sıraya girerken, gol için dış sahayı değiştirdi ve geçiş sorunsuzdu.

Ander Herrera, yaz tatilindeyken orta sahayı sopaların arasında bir yerle değiştirdi

Manchester United orta saha oyuncusu, menzilden bir şut çekmemek için soluna daldı.

İspanya milli takımı, tıpkı David de Gea gibi, yazı tura atmak için güçlü bir el aldı.

Herrera, kediye benzer reflekslerle direğin etrafında bir atış yapmak için soluna tam uzunlukta daldı. 

Kurtarıştan gurur duyan İspanya milli takımı, bunu Instagram hesabında, görevdeki United No 1 ve arkadaşı Old Trafford shot-stoper için bir mesajla birlikte yayınladı.

Herrera’nın tehditkar yazısında ‘Merhaba David De Gea, Chiqui (Sergio Romero) ve Joel Pereira, umarım tatilinizin tadını çıkarıyorsunuzdur, ancak biraz korkmalısınız’ ‘dedi.

United, bu yaz sayılar için mücadele ederken – bugüne kadar sadece merkez savunma oyuncusu Victor Lindelof’un imzasını attı – Herrera, geçen ay kulüpten uzaklaşmasıyla bağlantılıydı.

Ancak, 27 yaşındaki, Barcelona’ya katılmak için İspanya’ya geri dönmesi ile ilişkilendiren tüm spekülasyonları küçümsedi ve Jose Mourinho’nun altında başka bir sezona gitmek için can attığı konusunda ısrar etti.  

Herrera, Barcelona ile bağlantılarına rağmen bu yaz United’dan ayrılmaya niyetli olmadığı konusunda ısrar ediyor.

Manchester United, Alvaro Morata’nın yeni pozuyla poz veriyor … Roy Keane 20 yıl önce Manchester United kaptanı oldu …… Manchester United düğmeli yakalı yeni iç saha formasını açıkladı … Manchester United orta saha oyuncusu Ander Herrera’nın planlaması yok … 3,2 bin paylaşım

Real Madrid forvet Cristiano Ronaldo’nun bu hafta sonu Londra’da oynaması planlanan maç ertelendi.

Gecikme, Manchester terör saldırısının ardından İngiltere’deki terör tehdidi seviyesinin yükseltilmesinden sonra geldi.

Ronaldo, Cumartesi günü InterContinental Hotel’de düzenlenen bir basın toplantısında eğitim ekipmanlarını tanıtacaktı.

Cristiano Ronaldo’nun ziyareti, artan terör tehdidi seviyesi nedeniyle ertelendi

Cristiano Ronaldo, kız arkadaşı Georgina ile kucaklaşıyor … Marco Asensio, Zinedine Zidane’i çocukken idolleştirdiğini itiraf ediyor … Real Madrid’in 38 milyon sterlinlik harika çocuğu Vinicius Junior … Alvaro Morata, kulübün gözünden AC Milan ile anlaşmayı kabul ediyor. .. 1,2 bin paylaşım

Organizatörler yaptıkları açıklamada şunları söyledi: ‘İngiltere’nin terör tehdidinin yükselmesinin ardından, Cristiano Ronaldo ile Cumartesi günkü kamuoyuna çıkmayı ertelemek zorunda kaldık.

“Güvenlik büyük önem taşıyor ve bu etkinliğin yüksek profili ve kamusal niteliği göz önüne alındığında, tüm faaliyetleri sonraki bir tarihe ertelemek için zorlu bir karar aldık.”

Real yıldızın Pazar günü InterContinental Oteli’ni ziyaret etmesi planlanmıştı.

Hükümetin ulusal terör tehdidi düzeyini kritik seviyeye çıkarma kararını takiben birçok spor dalı planlanan olayları gözden geçirdi.

Altı futbol finali ve Aviva Premiership finali dahil olmak üzere bu hafta sonu gerçekleşecek çok sayıda önemli etkinlik var. 

Pazartesi günü Manchester Arena’da meydana gelen yıkıcı bombalamanın 22 kişiyi öldürmesi ve çok daha fazlasını yaralaması sonrasında güvenlik güçleri yüksek alarmlar verecek.

Cristiano Ronaldo, kız arkadaşı Georgina ile kucaklaşıyor … Marco Asensio, Zinedine Zidane’i çocukken idolleştirdiğini itiraf ediyor … Real Madrid’in 38 milyon sterlinlik harika çocuğu Vinicius Junior … Alvaro Morata, kulübün gözünden AC Milan ile anlaşmayı kabul ediyor. .. 1,2 bin paylaşım

Kulüp şeflerinin Real Betis ile orta saha oyuncusu ile temasa geçmesinin ardından Barcelona, ​​Dani Ceballos için Real Madrid’e rakip olmaya hazırlanıyor.

Betis başkan yardımcısı Lorenzo Serra Ferrer, oyuncuyla geleceği hakkında yapılan görüşmelerin ardından 21 Yaş Altı İspanya yıldızı hakkında soru sorulduğunu açıkladı.

Real, bu hafta Ceballos için 12 milyon sterlinlik bir anlaşma yapmayı umuyordu, ancak şimdi normal La Liga şampiyonluk rakipleriyle rekabetle karşı karşıya. 

Real Betis orta saha oyuncusu Dani Ceballos, Real Madrid ve Barcelona’dan ilgi konusu

Zinedine Zidane (solda) ve yeni Barcelona menajeri Ernesto Valverde, Ceballos’u istiyor

Ferrer, “[Barselona] bana Dani hakkındaki fikrimi sordu ve ben de onlara verdim ve bunun ne olduğunu tahmin edebilirsiniz,” dedi.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu, son 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda İspanya’nın Almanya’yı ikinci sırada bitirmesiyle Turnuvanın Oyuncusu seçildi.

Kulübünün müdavimi, geçen yaz 30 La Liga maçına çıktı, iki gol attı ve iki asist yaptı.

Manchester United, Alvaro Morata’nın yeni hedefi ile poz veriyor … Real Madrid kalecisi Keylor Navas, İSTEMEYECEĞİNİ söylüyor … Cristiano Ronaldo, tuhaf ‘siyah beyaz çikolata’ gönderiyor … Alvaro Morata’nın menajeri ve babası Real Madrid’e geldi. .. 2,2 bin paylaşım

Ceballos’un Betis sözleşmesine dahil yaklaşık 12 milyon sterlinlik bir serbest bırakma hükmü var, ancak kulübü şimdilik Real ve Barcelona’nın önerilerini reddetmeye ikna edebileceklerini umuyor.

Ferrer, “Onu seviyoruz ve burada ona değer veriyoruz” diye ekledi. Umarız bizimle sadece bir sezon değil daha birçok sezon devam edebilir.

Betis başkan yardımcısı Lorenzo Serra Ferrer, Ceballos’un kalmasını umduğunu söyledi

Hoş ve saygılı bir sohbet gerçekleştirdik. Bazı şeyler hakkında konuştuk, ancak bir takım hakkında ayrıntılara girmedik.

“Yarın veya ertesi gün koç [Quique Setien] ile konuşacak ve aramızda onu ikna edip edemeyeceğimizi göreceğiz.”

Manchester United, Alvaro Morata’nın yeni hedefi ile poz veriyor … Real Madrid kalecisi Keylor Navas, İSTEMEYECEĞİNİ söylüyor … Cristiano Ronaldo, tuhaf ‘siyah beyaz çikolata’ gönderiyor … Alvaro Morata’nın menajeri ve babası Real Madrid’e geldi. .. 2,2 bin paylaşım

Bank Holiday hafta sonu boyunca yüz binlerce futbol taraftarı Wembley’e inerken, polis varlığı benzeri görülmemiş bir seviyede olacak.

Metropolitan Polisi, ordunun ulusal stadyuma konuşlandırılmasına karşı karar verirken, Arsenal ile Chelsea arasında Cumartesi günkü FA Cup finali, Blackpool ve Exeter’s League Two playoff finalleri için bölge çevresinde ‘ekstra silahlı subaylar’ sözü verdiler. Reading ve Huddersfield’ın Pazartesi günü buluştuğu şampiyona playoff finali. 

FA Cup finali, terör tehdidi seviyesinin ‘kritik’ olduğu ilk kez büyük bir futbol maçı oynanacak.

FA Cup ve play-off finalleri için polis varlığı eşi görülmemiş bir seviyede olacak

Geçen Pazartesi gecesi Manchester terör saldırısının ardından, Met yetkilileri – FA ile birlikte – polislik ve operasyonlarını kapsamlı bir şekilde gözden geçirdiler ve bu hafta sonu Wasps ile Exeter arasındaki Aviva Premiership Rugby Finalini de içeren Başkent’teki spor programı için güvenlik uzmanlarına danıştı. Twickenham’da, stadyumun içinde ekstra silahlı polislerin olacağı yerde.

Wembley güvenlik kaynakları, Millwall taraftarlarının sahaya girmesine izin veren hatalardan öğrendiklerini de belirttiler – bu ilk kez yeni Wembley’de gerçekleşti – geçen hafta sonu League One play-off final zaferinin ardından Bradford’un teknik direktörü Stuart McCall ve koçları. 

Arsenal ve Chelsea taraftarları, FA Kupası öncesinde görüşlerini açıkladılar … Alexis Sanchez, Arsenal gibi kalecilik becerilerini gösteriyor … Chelsea kalecisi Thibaut Courtois gözünü dikiyor … Chelsea teknik direktörü Antonio Conte ‘Kazandığımızı unutmalıyız. .. 60 paylaşım

Sorunlar, Wembley maçları için yalnızca en yüksek nitelikli görevlileri istihdam eden FA organizatörleri tarafından geçen hafta tartışıldı. 

Sonuç olarak, görevliler sahanın etrafında yeniden konumlandırılacak ve Millwall’un playoff final fiyaskosunun tekrarlanmasının nasıl önleneceği konusunda yoğun bir şekilde bilgilendirilecek. 

Zırhlı polis araçları, yol kapanışlarının bir parçası olarak Wembley’in dışında yer alırken, stadın içinde ve dışında artan sayıda polis devriye gezecek. Ek güvenlik ve giriş aramaları yapılacak, yani taraftarların stadyuma girmesi daha uzun sürebilir.

Baş Müfettiş Jon Williams şunları söyledi: “Bu hafta sonunun ikonik futbol maçlarının olaysız geçmesini sağlamak için hem Futbol Federasyonu hem de Wembley ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Birlikte, güvenli ve emniyetli büyük spor etkinlikleri sunma konusunda uzun bir geçmişe sahibiz.

Ulusal terör seviyesi ‘kritik’ iken ilk kez bir FA Kupası finali oynanacak 

“Odak noktası, fanların güvenliği ve güvenliği. Hafta sonu FA Cup finaline veya diğer playoff maçlarına gelen herkes, stadyumdaki ve çevresindeki polis sayılarında bir artış görecektir.

Maçlardan herhangi biri için biletiniz varsa lütfen bize yardım edin.