ESPN’den Jake Trotter bu rapora katkıda bulundu.

ESPN’den Jake Trotter bu rapora katkıda bulundu.

Bryant, ESPN draft içerisinden Mel Kiper tarafından NFL seçmeleri için 5 numaralı sıkı son olarak derecelendirildi. Bryan, Antoine ve Harrison, Owl’un karşılama sahasında ilk üç lideri olurken, Leroy ekibi hem mücadelelerde hem de zorla top düşürmelerde yönetiyor. 14 Ekim 2020Michael DiRocco ESPN Personel Yazarı Kapat ESPN.com ve Florida Times-Union, Jacksonville Üniversitesi Mezunu Çoklu APSE ödülü sahibi için 13 sezon boyunca Florida Üniversitesi’ni kapattı. Twitter’da takip edin JACKSONVILLE, Fla. – Jacksonville Jaguarları için bu hafta yine daha kötü tarih Jaguarlar, Pazar günü Detroit’e ev sahipliği yaptıkları haftalar içinde beşinci vuruşunu kullanacaklar ve Jon Brown, TIAA Bank Field’da saha golü veya PAT girişiminde bulunduğunda, Jaguarları NFL tarihindeki ilk takım yapacak. Farklı bir oyuncunun arka arkaya beş maçta saha golü ya da PAT girişiminde bulunmasını sağlayın. “Onun üzerinde çalıştık, iyi görünüyordu ve sanırım Pazar günü oraya ne zaman gittiğini görmemiz gerekecek, dedi baş antrenör Doug Marrone . “Ama bir fark var. Sanırım bu pozisyon hakkında deneyimlerimle öğrendiğim tek şey, oraya gidip pratikte iyi görünebilmenizdir, ancak bence bir Pazar günü oraya gittiğinizde tamamen farklı bir top oyunu ve ardından baskı Editörün Seçimi NFL takımları arasında COVID-19’la savaşmak için gümüş kullanan Jaguarlar, sakatlıklar nedeniyle beşinci vuruşta. 78 sahadan 74’ünü yapan Josh Lambo (50’den 12’sinden 11’i dahil) yarda veya daha uzun), 2017 sezonunda takıma katıldığından beri, 2.Hafta’da kalça sakatlığı geçirdi ve o zamandan beri sakatlanmış durumda. Takım Brandon Wright’ı antrenman kadrosundan yükseltti ve Hafta içinde Miami’ye karşı 2 PAT’tan birini yaptı Ancak maç sırasında kasıklarından yaralandı.

Jaguarlar, sonraki hafta Stephen Hauschka ve Aldrick Rosas ile anlaştı, ancak Hauschka diz ağrısı nedeniyle oynayamadı, bu nedenle Rosas 4. Hafta’da Cincinnati’ye tekme attı. 5 sahadan 4’ünü attı ve tek PAT girişimi yaptı. maç sırasında kalçası ve kasıkları antrenman kadrosunda sakatlananlar listesine alındı. Hauschka geçen hafta Houston’da oynadı ve 24 yarda geniş sol denemesini kaçırdı ve 49 yarda denemesinde kısa kaldı. Pazartesi günü serbest bırakıldı ve takım Brown’ı antrenman kadrosundan yükseltti.Brown, Kentucky’de Louisville’de futbolcu olarak yürüyen eski bir futbolcudur. Başlama uzmanıydı ve Kardinaller için asla PAT veya saha golü girişiminde bulunmadı.

2016’da hazırlıksız gittikten sonra Cincinnati ve San Francisco ile zaman geçirdi. 1970’deki birleşmeden bu yana beş farklı oyuncunun tek bir sezonda saha golü veya PAT girişiminde bulunduğu sadece dört takım var. Jaguarlar, 2017 Los Angeles Chargers’a, 2000 ve 1987 Washington takımlarına ve 1978 New Orleans Saints’e katılarak beşinci olacak. “Böyle bir şey hatırlayamıyorum,” dedi, takımı NFL tarihinde ilk olan Marrone. Geçen Pazar günü Texans’a yenilerek galibiyetsiz takımlara (sezon açılışları hariç) arka arkaya üç maç kaybetti. “[özel takımlar koordinatörü] Joe DeCamillis olsun, buradaki insanlar kadar kimsenin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. , [özel takım koordinatör yardımcısı] Mike Mallory veya diğer antrenörlerden herhangi biri. “… Ne yazık ki, sakatlandığımız veya sakatlandığımız diğer birçok oyuncu, bu açıdan çılgınca.” 14 Ekim 2020Turron Davenport ESPN, ABD için Yakın Örtülü Kartallar Bugün Baltimore Times için Kuzgunları Kapladı Cheyney Üniversitesi NASHVILLE, Tenn’de kolej futbolu oynadı. .

Titans koçu Mike Vrabel, takımın Correa’nın başka bir yerde yeni bir başlangıç ​​isteğini yerine getireceğini söyledi. “Jon ve ben Kamalei ile konuştuk ve ona serbest bırakılacağını söyledik. Bir takım uzanırsa bir şeyler değişebilir, ancak şu andan itibaren biz Vrabel, ilerleyen başka bir yöne gitmeyi planlayacağını söyledi. Tennessee’nin AFC Şampiyonası Maçında Kansas City Chiefs’e yenilmesinin ardından geçen yıl, Vrabel, Correa’yı erkeklerin olağanüstü bir çabayla nasıl oynamasını istediğini gösteren oyunculardan biri olarak tanımlamıştı. Correa, bu sezon şimdiye kadar savunmada 38 (% 14) ve 23 özel takımda üç maçta oynadı.Editörün PicksTitans’ı pratik olmamasına rağmen mükemmel kalıyor Titanlar Correa’yı Eylül’de yedek / COVID-19 listesine yerleştirdi.

Salı gecesi Buffalo Bills karşısında 42-16 galibiyetlerinde Titanlar sadece üç dış savunma oyuncusu giydi. Ancak ikinci yılın dış saha oyuncusu Derick Roberson’ın beklenen dönüşü, kadrolarında Correa’dan ayrılmak için yeterli derinliğe sahip olduklarına inandırıyor Roberson geri döndüğünde, Titanlar’ın Vic Beasley Jr’ı da içeren dış savunma oyuncusu rotasyonuna katılacak. ., Harold Landry ve Jadeveon Clowney.Tennessee, Correa’yı Nisan ayında bir yıllık 2,5 milyon dolarlık bir anlaşmaya imzaladı. Baltimore Ravens’in 2016 ikinci tur seçmeleri olan Correa, 2019 seçmelerinde altıncı tur seçim karşılığında Titanlar tarafından satın alındı. Correa, geçen yıl normal sezonda beş çuvalla bitirdi ve sezon sonrasına iki tane daha ekledi .

Takım Beasley’i bir yıllık 9.5 milyon dolarlık bir anlaşmaya imzaladıktan sonra yerini bir kez daha kazanması gerektiğini bilse de bu yıl başarıya devam etmeyi umuyordu. “Hiçbir şey beklemiyorum çünkü size hiçbir şey verilmedi. Correa Ağustos ayında yaptığı açıklamada, her hafta maçta her hafta antrenmanda kazanmanız gerektiğini söyledi.Antrenman kampı sırasında Correa, Beasley fiziksel olarak yetersiz durumdayken öncelikle birinci takım savunması ile çalıştı. (PUP) listesini icra etmek için. Correa’nın rolü, Tennessee’nin Eylül ayında Clowney’i imzalamasıyla azaldı. 15 Ekim 2020Turron Davenport ESPN, ABD için Yakın Örtülü Kartallar Bugün Baltimore Times için Ravens’i Kapladı Cheyney Üniversitesi NASHVILLE, Tenn’de kolej futbolu oynadı. – Tennessee Titans Dış defans oyuncusu Kamalei Correa ve 2021 altıncı tur seçimi için Çarşamba günü Jacksonville Jaguar’lara 2021 yedinci tur draft seçimi.https://gamblingprofessors.com/tr/bahis-siteleri/ Correa savunmada sadece 38 snap oynadıktan sonra azalan rolüyle hayal kırıklığına uğradı ( % 14) ve 23 özel takım üç maçta çırpınır. Correa’nın ticareti, beşinci yıl tecrübesine istediği taze başlangıcı verir.

Correa’nın yeni ekibi, Titans AFC Güney rakibi olacak. Titanlar ve Jaguarlar 13 Aralık’ta Jacksonville, Florida’da sahada buluşacak.Correa, Salı günü Buffalo Bills’i 42-16 galibiyet için aktif olmadığından Titanlar’dan onu takas etmelerini istedi.

Tennessee, Correa’yı 30 Eylül’de listeye yerleştirildikten sonra Salı günü rezerv / COVID-19 listesinden çıkardı.Editor’s PicksVrabel: Titans, BrownTitans’ta sezonun beşinci vuruşunu kullanmak için mutsuz CorreaJaguars’tan devam edecek, pratik olmamasına rağmen mükemmel kalıyor2 İlgiliTitans Teknik direktör Mike Vrabel Salı günü erken saatlerde, takımın Correa’nın başka bir yerde yeni bir başlangıç ​​isteğini yerine getireceğini söyledi.Jaguars’ın, Leon Jacobs’u yırtık bir ACL’ye kaybetmesinin ardından savunma hattında yardıma ihtiyacı var. Miami Dolphins, Jaguarların Mart ayında 910.000 $ ‘lık bir yıllık sözleşme imzaladığı Cassius Marsh, Jacobs için güçlü bir savunma oyuncusu olarak devreye girdi ve son iki maçta üç top çaldı. Perşembe günü serbest bırakıldı.Jaguarlar, orta saha oyuncusu Joe Schobert ve zayıf taraf savunma oyuncusu Myles Jack’in arkasında çok az tecrübeye sahip.

İkinci sınıf oyuncusu Dakota Allen, kariyerinin ilk başlangıcını geçen hafta Houston’da sakatlanmış bir Jack (ayak bileği) yerine yaptı. Jack’in bu hafta Detroit’e karşı oynayacağı maçın kadrosuna geri dönmesi bekleniyor. Tennessee Correa’yı Nisan ayında bir yıllık 2,5 milyon dolarlık bir anlaşmaya imzaladı. Baltimore Ravens’in 2016 ikinci tur seçmeleri olan Correa, 2019 seçmelerinde altıncı tur seçim karşılığında Titanlar tarafından satın alındı.

Correa, 2019 normal sezonunu beş çuvalla bitirdi ve sezon sonrası iki çuval daha ekledi. ESPN’den Michael DiRocco bu rapora katkıda bulundu. 26 Kasım 2019Mel Kiper Jr., Futbol analisti Mel Kiper, 1984’ten beri ESPN için NFL taslak analisti olarak hizmet veriyor.

SportsCenter ve ESPN Radio’ya düzenli olarak katkıda bulunuyor ve ESPN Insider için haftalık yazılar yazıyor. Modd McShayCloseTodd McShay ESPN Kıdemli Yazar ESPN College Football ve NFL Draft Analisti 2006’da ESPN’e katıldı Lisede oyun kurucu oynadı ve Richmond Üniversitesi için yedek QB oldu. Twitter’da takip edinFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailCollege futbol Rekabet Haftası burada. Bu, güvertede birkaç harika maç olduğu anlamına geliyor … ama aynı zamanda sezonun sonu da geliyor. Programda sadece birkaç hafta sonu kaldığından, NFL taslak uzmanlarımızdan Mel Kiper Jr. ve Todd McShay’den Şu anda hücum statüsünde FBS’ye liderlik eden 10 oyuncu için görünüm. 10 tanesinin tümü 2020 taslağına uygun, ancak birkaçının uygunlukları kaldı ve başka bir sezon için okula dönebilir. Sınıftaki en iyi iki oyun kurucu ile başlayalım, sonra geri koşma, geniş alıcılar ve dar oyunlardan geçelim.En büyük yükselenler ve göze batmayan olasılıklar için seçimleri için aşağıya atlayın.Toplam QBR Tua Tagovailoa, Alabama: 94.4 Sağlıklı olsaydı, Tagovailoa hala 2020 NFL taslağı için QB1’im olabilir ve bu ışıltılı 94.4 QBR kanıt olarak duruyor.

Belli ki, kalçasındaki ameliyattan kurtuldukça sezonu sona erdi, ancak ilk raporlar tam bir iyileşme göstereceği yönünde. Benim sorum, sahaya geri döndüğünde seğirmesini ve ani halini geri kazanıp kazanmadığı. Bunlar 1,8 metrelik, 218 kiloluk sol için anahtar özellikler. İlerlemelerinde hızlı ve yumuşak bir şekilde hareket ederken ayaklarını gözleriyle aynı hizada tutar ve sonra serbest bırakıldığında ani hareket eder.

Bu yetenek, sahadaki doğruluğu ve alıcıları topa önceden tahmin etme ve yönlendirme becerisiyle birleştiğinde, onu özel kılıyor. Yine de ameliyattan sonra o bölgede etkili olacak mı? – McShayCompletion yüzdesi Joe Burrow, LSU:% 78,9 2020 NFL draft kapsamı • 255 seçimin tümü »| En büyük çıkarımlar »• Bowen’in favorileri» | Seçim analizi »• 1. Turdaki Uzmanlar» | Ev kurulumları »• Scouts Inc.’den tam sınıf sıralaması» Daha fazla NFL taslak kapsamı »İki hafta önce, Tagovailoa sakatlanmadan önce Burrow’un 1 numaralı seçim olabileceğini ve bu sınıfın en iyi oyun kurucusu gibi oynadığını yazmıştım.

0-11 Cincinnati Bengals bu seçimi alırsa, Ohio Eyaleti pasajcısı Chase Young ve Burrow’a gelebilir mi – bir Ohio Eyalet transferi ve Ohio yerlisi? Bu sahip olunması gereken iyi bir problem. Burrow, geçişlerinin% 78.6’sını tamamlarken ve deneme başına ortalama 10.9 yarda alırken, 41’e varan touchdown ile sadece altı araya giriyor. Bunlar Heisman ödüllü rakamlar.Burrow’un gelişimi, kolej futbol sezonunun en büyük hikayesi ve geri kalanında QB sıralamamda muhtemelen 1 numara olacak. – KiperPassing yardaları ve touchdown geçişleri Anthony Gordon, Washington State: 4.920 yard, 45 TDs 4 Eylül 2020 Michael DiRocco ESPN Staff Writer CloseCovered University of Florida, 13 sezon boyunca ESPN.com ve Florida Times-Union Jacksonville Üniversitesi Mezunu Çoklu APSE ödülü sahibi Twitter’da JACKSONVILLE, Florida. – Jacksonville Jaguarları Perşembe günü, Ronnie Harrison’ı 2021’de beşinci tur draft seçimi için Cleveland Browns’a takas etmeyi kabul ederek kadro tasfiyesine devam etti. takas edilecek veya kesilecek.

Takım, Pazar günü hoşnutsuz savunma ucu Yannick Ngakoue’yi Minnesota’ya takas etti ve Pazartesi günü Leonard Fournette’e koşmaktan vazgeçti. Browns, aşil tendonunu kıran ikinci tur draft seçimi Grant Delpit’in sezon sonu sakatlığından sonra güvenliğe ihtiyaç duyuyordu. 24 Ağustos’taki eğitim kampı Editörün SeçtikleriFournette, Brady’ye katılmak için kapalı Co Tampa Körfezi Çöküşün Zaman Çizelgesi: Jaguarlar sahada ve saha dışında nasıl parçalandı Jaguars, Leonard Fournette’i kestikten sonra, tüm işaretler 2021 taslağının zirvesine işaret ediyor2 Related Harrison, 2016’dan bu yana ilk üç turda kesilecek veya takas edilecek üçüncü oyuncudur. Çaylak sözleşmesini bitirmeden önce Jaguarlar. Fournette ve köşe oyuncusu Jalen Ramsey (2019’da Los Angeles Rams’a takas edildi) diğerleri; Ngakoue, dördüncü sezonunun ardından takas edildi. 2018’de Alabama’nın üçüncü turunda draft ettiklerinden beri, Jaguarlar için oynadığı 28 maçın 22’sine başladı.

Üç müdahale, bir başarısız kurtarma ve 103 top çalma var. 2019 sezonunun sona ermesinden bu yana takas edilen dördüncü savunma başlangıcı olan Harrison, Jaguarların potansiyel ödülle birlikte 2021 NFL taslağında daha iyi bir pozisyon için eğildikleri anlatısını daha da güçlendiriyor. Clemson oyun kurucusu Trevor Lawrence, Jaguarlar beşinci turda seçim ve köşe bek AJ için Baltimore’a defans sonu Calais Campbell’ı dağıttı. Bouye, Mart’ta dördüncü tur için Denver’a. Her iki oyuncunun da büyük maaşları vardı ve Jaguarlar bu hamlelerle maaş sınırına karşı 30 milyon dolardan fazla tasarruf etti. ESPN’den Jake Trotter bu rapora katkıda bulundu. 14 Ekim 2020Turron Davenport ESPN, ABD için Kapatılan Kartallar Bugün Baltimore Times için Kuzgunlar Kapandı Cheyney Üniversitesi NASHVILLE, Tenn’de kolej futbolu oynadı. – Tennessee Titans, dış saha oyuncusu Kamalei Correa ve Jacksonville Jaguarlarına 2021 yedinci tur draft seçimini takas etti Correa, 2021 altıncı tur seçimi için Çarşamba günü, savunmada sadece 38 snap (% 14) ve 23 özel takımda üç maçta oynadıktan sonra azalan rolüyle hayal kırıklığına uğradı. Correa ticareti, beşinci yıl tecrübesine yeni bir başlangıç ​​veriyor. o istedi.

Correa’nın yeni ekibi, Titans AFC Güney rakibi olacak. Titanlar ve Jaguarlar 13 Aralık’ta Jacksonville, Florida’da sahada buluşacak.Correa, Salı günü Buffalo Bills’i 42-16 galibiyet için aktif olmadığından Titanlar’dan onu takas etmelerini istedi. Tennessee, Correa’yı 30 Eylül’de listeye yerleştirildikten sonra Salı günü rezerv / COVID-19 listesinden çıkardı.Editor’s PicksVrabel: Titans, BrownTitans’ta sezonun beşinci vuruşunu kullanmak için mutsuz CorreaJaguars’tan devam edecek, pratik olmamasına rağmen mükemmel kalıyor2 İlgiliTitans Teknik direktör Mike Vrabel Salı günü erken saatlerde yaptığı açıklamada, takımın Correa’nın başka bir yerde yeni bir başlangıç ​​isteğini yerine getireceğini söyledi.Jaguarların, Leon Jacobs’u yırtık bir ACL’ye kaybetmesinin ardından, takımın Eylül ayında aldığı bir sakatlık olan defans oyuncusu için yardıma ihtiyacı var.

Miami Dolphins’e 24 mağlubiyet Jaguarların Mart ayında 910.000 $ ‘lık bir yıllık sözleşme imzaladığı Cassius Marsh, Jacobs’un savunma oyuncusu olarak öne geçti ve son iki maçta üç top çaldı. Perşembe günü serbest bırakıldı.Jaguarlar, orta saha oyuncusu Joe Schobert ve zayıf taraf savunma oyuncusu Myles Jack’in arkasında çok az tecrübeye sahip. İkinci sınıf oyuncusu Dakota Allen, kariyerinin ilk başlangıcını geçen hafta Houston’da sakatlanmış bir Jack (ayak bileği) yerine yaptı.

Jack’in bu hafta Detroit’e karşı oynayacağı maçın kadrosuna geri dönmesi bekleniyor. Tennessee Correa’yı Nisan ayında bir yıllık 2,5 milyon dolarlık bir anlaşmaya imzaladı.