7. 30 yaşındaki oyuncu haftanın her günü gol atan ilk Real Madrid oyuncusu – Daha inanılmaz Ronaldo rekorları için sağa tıklayın …

7. 30 yaşındaki oyuncu haftanın her günü gol atan ilk Real Madrid oyuncusu – Daha inanılmaz Ronaldo rekorları için sağa tıklayın …

En sevdiğiniz ABD v Avrupa çatışmalarından bazıları nelerdir? Aşağıya yorum yaparak konu hakkında söz sahibi olun…

“Olivier Giroud, ördeğini kırmak için mücadele eden ilk forvet değil, ama diğer oyuncu daha sonra nasıl oldu?

Thierry Henry, nihayet sezonuna başlamadan önce dokuzuncu maçına kadar beklemek zorunda kalırken, İngiliz futbolunun devleri Coventry’ye karşı zekice bitirdikten sonra kulüpteki altıncı turunda gol attı. Ancak Fransız oyuncu bu forvetlerin bir kısmının düştüğü tuzaktan kaçınmak için çok çalışmaya devam etmek zorunda kalacak. talkSPORT diğer grevcilerin nihayet ördeklerini kırdıktan sonra nasıl tepki verdiğine bakın …

İsim: Kuraklık Süresi: 19 Maç Sona Erdi:

Eski Liverpool forvet oyuncusu Peter Crouch, 2005’te Wigan’a karşı yaptığı 19 çorak maçtan sonra ördeğini kırdı, ancak aşağıdaki fikstürlerde tam olarak düzgün bir seyir olmadı. Reds için bir sonraki maçı Chelsea ile Şampiyonlar Ligi çatışmasıydı, Crouch bir kez daha hedefi bulamadı ve 68. dakikada çekildi. Stamford Bridge’deki çıkmazdan sonra Middlesbrough’a karşı benzer bir hikayeydi ve büyük forvet en kötüsünden korktuğu için affedilebilirdi, ancak neyse ki Kulüp Dünya Kupası’nda Saprissa’ya beş gün sonra iki kez gol atmayı başardı ve toplamda 13 golle bitirdi. sezon sonunda yarışmalar. Crouch’un en güzel anı, Liverpool’un gol çizelgelerinde 18 golle zirveye çıktığı 2006/07 sezonunda geldi, bu yüzden sonunda Anfield kariyerini tanımlamadı.

İsim: Helder Postiga Kuraklık Süresi: 12 Maç Sona Erdi:

Tottenham, tüm müsabakalarda iki gol atan Portekizli forvet için 2003 yılında 6.25 milyon sterlin ödedi. İlki Lig Kupası’nda Middlesbrough’a karşı geldi ve ikincisi – tek lig golü – Liverpool’a karşı geldi. İyi harcanan para…

İsim: Kuraklık Süresi: Altı Maç Sona Erdi: Man City

Andy Carroll’ın 2011’de Liverpool’a imza attıktan sonra altı maçlık kuraklık kağıt üzerinde o kadar da kötü görünmese de, dört ay sürmüş olması bir bakış açısı katıyor. Forvet, kasabada dışarıdayken aldığı iddia edilen bir sakatlık nedeniyle Ocak ayında imzaladıktan sonra Mart ayına kadar Reds için ilk çıkışını bile yapamadı ve bu sezonun başlarında kiralık olarak gönderilmeden önce, Carroll sadece başardı. Liverpool’da bir buçuk yılda tüm yarışmalarda 11 gol.

İsim: Ferro Carril Oeste Kuraklık Süresi: 875 dakika Sona erdi: River Plate

Hayır, Ferro Carril Oeste kültürlü bir İspanyol orta saha oyuncusu değil, bunun yerine Arjantin’den 1998 ve 1999’da iki sezonda inanılmaz bir 875 dakika süren ve tek bir gol bile atamayan bir takım. Şaşırtıcı bir şekilde, Arjantin lig sisteminin çılgınlığı nedeniyle, kuraklıktan sonra dört puan farkla küme düşmekten kaçınmayı başardılar.

İsim: Kuraklık süresi: Sona eren 14 maç: West Ham

https://1xbetgiris.top/

Fernando Torres, kariyerinin en kötü dönemlerinden birini Chelsea 2011’de Liverpool’dan transfer etmek için 50 milyon sterlin topladığında golün önünde yaşıyordu ve yeni bir kulübe geçmek onu yeni bir adam yapmadı. İspanyol, 903 dakikalık kısır bir büyüyü sona erdirerek, West Ham karşısında mavi forma giyerek 14 maçtan sonra ördeğini kırdı. O sezon Torres için hedefler bu kadar ilgiliydi ve 2012/13 sezonundaki tüm yarışmalardan sadece dördü ile forvet için gollerin önünde daha fazla acı var gibi görünüyor.

İsim: Diego Forlan Kuraklık uzunluğu: 26 maç Sona erdi: Maccabi Haifa

Forlan, Man United’daki mücadelelerinden çok uzak olan 2010 Dünya Kupası’nda en iyi oyuncu dalında FIFA Altın Top ödülünü kazandı. Old Trafford’a geldikten neredeyse yedi ay sonra, Uruguaylı forvetin kulüpteki ilk golünü atması 27 maç aldı. Basın ona Diego ‘Forlorn’ adını verdi, ancak Anfield’da 2-1 galibiyette iki gol atarak United taraftarları ile bir kült kahraman oldu. Ocak 2002’de imzaladıktan sonra, ilk golü Eylül’ün 5-2 Şampiyonlar Ligi’nde İsrail tarafını ezmesine kadar gelmedi ve ilk Premier Lig golü yaklaşık bir ay sonra Ekim’de Aston’a geldi, ancak büyü sırasında asla tutarlı bir gol atamadı. Eski Trafford. Uruguaylı oyuncu, kalenin önünde ritmini ve keskinliğini bozduğu için başlangıç ​​yerlerinin bulunmamasını suçluyor ve Old Trafford’dan ayrıldıktan sonra İspanya’da en çok gol atan oyuncuyu iki ayrı kez bitirdiğini düşünürse bir puanı olabilir.

Bonus İsim: Kuraklık Süresi: 304 Maç Sona Erdi: AEK Atina

Tony Hibbert bir forvet değil, bu yüzden onu listeye dahil etmek biraz haksızlık, ancak adam, filenin arkasını bulmadan önce Goodison’da 10 yıl boyunca etkileyici bir şekilde 304 maç yaptı. Sonunda hedefi AEK Atina’ya karşı bir ifadeyle geldi ve vuruşun niteliği göz önüne alındığında, 20 yarda serbest vuruş, neden daha önce yapmadığını merak etmelisiniz. Ardından bir satış konuşması istilası …

Video

Coventry’ye karşı gol atmak, Olivier Giroud’a Arsenal ile yaptığı Montpellier formunu bulması için ilham verecek mi? Aşağıya yorum yapın ve bize bildirin…

talkSPORT’un İspanya’daki adamı Sid Lowe, bize Vicente del Bosque’nin adamları üç puan toplayamazken yaşanan düşüşü anlatıyor.

“Jang Hyun Soo’ya Liverpool’da bir duruşma teklif edilecek.

Genç Güney Koreli Jang Hyun-Soo’nun Liverpool’un ilgisini çektiği haberi bize ulaştıktan sonra, daha fazlasını öğrenmek istedik. talkSPORT’un Transfer Spot Işığında bilgi var …

İsim: Jang Hyun Soo Doğum Tarihi: 28/09/91 Doğum: Güney Kore Kulüp: FC Tokyo Pozisyon: Savunma

Son gelen hangisi? Liverpool, Aralık ayında Tokyo’nun 21 yaşındaki merkezi Jang Hyun-Soo’ya bir deneme teklif edecek ve her şey yolunda giderse, ona 1 milyon sterlinlik bir teklif vereceği ve kulübün Sebastian Coates gibi diğer genç stoperlerinin yanına koyacağı bildirildi. ve yeni akademi mezunu.

Biliyor musun? 1) Soo, ‘-tip oyuncu’ kalıbına uyuyor gibi görünüyor ve kulübü, onu, hücum eden oyuncularla bağlantı kurmak için savunmadan topu oynayabilen sakin ve dengeli bir stoper olarak etiketledi. Bu arada, kulübü de kan grubunu B olarak listeliyor.

2) Londra 2012 öncesinde Güney Kore Olimpiyat futbol takımına dahil edildi, ancak Temmuz ayında savunma oyuncusu sol dizindeki medial kollateral bağa zarar vererek onu yaz oyunlarının dışında bıraktı.

3) 2011 FIFA U-20 Dünya Kupası’nda, Mali karşısında 2-0’lık grup aşaması galibiyetinde ülkesi adına gol atan Soo, 16 turunda 7-6 eleme mağlubiyetini İspanya’ya çevirdi.

Video

Savunma, Liverpool’un güçlendirmesi gereken bir alan mı?

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo her hafta inanılmaz yeni rekorlar kırıyor gibi görünüyor, ancak henüz ulaşamadıkları çok sayıda Şampiyonlar Ligi simgesi var.

Bugüne kadarki en hızlı Avrupa golü ve tek bir Avrupa sezonunda atılan en çok gol dahil olmak üzere yetenekli ikilinin hala geçmek zorunda olduğu gol rekorlarından bir seçki görmek için yukarıdaki videoyu izleyin.

Nesillerinin en büyük iki oyuncusu olabilirler, ancak bu başarılardan bazılarını yenmek istiyorlarsa daha fazla yolları olacak!

YouTube’daki en iyi spor eğlencesinden daha fazlası için,

” Cristiano Ronaldo

Paris Saint-Germain’in, Real Madrid yıldızı Cristiano Ronaldo’yu Fransız başkentine çekmek amacıyla 250 milyon sterlinlik çarpıcı bir paket hazırladığı bildirildi.

Tüm anlaşma dünya rekoru olan 109,2 milyon sterlinlik transfer ücreti ve geri kalanı ücretlere bölünerek, Fransız şampiyonlarının yaz aylarında reddedilen 30 yaşındaki oyuncu için 87,3 milyon sterlinlik teklif vermesinin ardından geliştirilmiş bir teklif oldu.

Anlaşma gerçekleşirse, Ronaldo ilk 100 milyon sterlinlik oyuncu olacak ve eski pin up çocuklarını iyi belgelenmiş arayışlarından sonra Manchester United için büyük bir darbe olacak.

Ronaldo, vergi sonrası 15 milyon sterlinlik yıllık maaşı ile sporun en yüksek ücretli oyuncusu konumunda ancak PSG’nin herhangi bir hareketi tamamlamak için kazançlarını artırmaya hazır olduğu iddia ediliyor.

2009’dan bu yana Madrid’de olan Portekizli forvetin bu fikri tartıp tartmadığını göreceğiz.

Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’de bir rekor daha kırması an meselesiydi.

La Liga’da Rayo Vallecano’ya karşı 2-0 galibiyetinde süperstar, bunu en hızlı yapan oyuncu oldu ve 288 maçta yönetti.

30 yaşındaki Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcusu olma tacını kazanmak için Barcelona yıldızı Lionel Messi ile sürekli bir savaş halinde. Bu, yakın zamanda sona ermeyecek gibi görünüyor.

En azından önümüzdeki birkaç gün için işte size izleme keyfi için on inanılmaz Ronaldo rekoru …

Listemizde gezinmek için sağa tıklayın…

İstatistikler 9 Nisan 2015 Perşembe günü doğru.

10. Cristiano Ronaldo, La Liga’da 300 lig golü atan en hızlı oyuncu – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın… 9. Portekiz süperstarı, La Liga sezonunda arka arkaya 30’dan fazla lig golü atan ilk Real Madrid oyuncusu. – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın … 8. Ronaldo Şampiyonlar Ligi’nde 12 gol attı – herhangi bir oyuncu tarafından en çok gol – Daha inanılmaz Ronaldo rekorları için sağa tıklayın … 7. 30 yaşındaki ilk Real Madrid oyuncusu Haftanın her günü gol atmak – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın… 6. Ronaldo, profesyonel bir ligde üst üste iki sezonda 40 gol atan ilk oyuncuydu – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın … 5. The Eski Man United yıldızı, büyük bir Avrupa liginde arka arkaya dört sezonda 50’den fazla gol atan ilk oyuncuydu – Daha inanılmaz Ronaldo rekorları için sağa tıklayın … 4. Ronaldo, şimdiye kadar gol atan ilk oyuncu oldu arka arkaya altı Clásicos – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın … 3. Ronaldo, maç başına 1.11 golle La Liga’da şimdiye kadarki en iyi gol oranına sahip – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın … 2. Tarihte gol atan tek oyuncu o. Dört takvim yılında 60 veya daha fazla gol – Daha fazla inanılmaz Ronaldo rekoru için sağa tıklayın … 1. Ronaldo bir maçın her dakikasında gol atan ilk oyuncuydu (tek bir 90 dakika içinde değil, akıl – o harika ama o kadar da harika değil!)

Thomas Muller, hedefi ile Avrupa’nın önde gelen kulüp yarışmasının Şampiyonlar Ligi döneminde önde gelen Alman golcüsü oldu.

Fabiano’yu geride bırakan uzun menzilli bir çaba, Avrupa’daki ilk çıkışını 2008’de yaptığından beri 27. vuruşuydu ve eski uluslararası takım arkadaşı Mario Gomez’in önüne geçti.

Ancak bugünlerde çok sık olduğu gibi, Şampiyonlar Ligi’nin atası olan Avrupa Kupası’nı unutmuşuz.

Muller’in başarısı kesinlikle etkileyici – şu anda hem Avrupa Kupası hem de Şampiyonlar Ligi’nde 26. en çok gol atan oyuncu – ancak şimdiye kadarki 0,42 maçtaki tek gol oranı o kadar da sıcak değil.

Bu yüzden talkSPORT, Avrupa’nın en iyi kulüp yarışmasında en iyi golcünün * kim olduğuna bir göz atıyor – ve şaşırabilirsiniz …

* 20’den fazla gol atan oyuncular arasında

10. Romario (Barcelona ve PSV) – 0,63 Avrupa Kupası / Şampiyonlar Ligi golü (32 maçta 20) – Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu bulmak için yukarıdaki sarı oka tıklayın … – Her ikisi de ülke içinde ve uluslararası alanda, Brezilya efsanesinin gol rekoru sansasyoneldir ve (sözde) 1000 kariyer golü atmasının yanı sıra, Avrupa Kupası / Şampiyonlar Ligi’ndeki en iyi gol-oyun oranlarından birini iddia edebilir. Ne yazık ki Romario için, Barcelona için oynadığı bir Şampiyonlar Ligi finalini 1994’te Milan’a kaybetti. 9. Cristiano Ronaldo (Man United ve Real Madrid) – Maç başına 0.66 Şampiyonlar Ligi golü (116 maçta 76) – Sağa tıklayın Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu öğrenin… – Kuşkusuz, Ronaldo modern çağın harikalarından biri olarak kabul edilecek, ancak kariyerinin başında bir kanat oyuncusu olarak zaman geçirmiş olduğu için Şampiyonlar Ligi’ndeki skor rekoru değil Olmasını istediği kadar iyi. Yine de fena değil ve iki finalde gol attı, hem Man United hem de Real Madrid ile kazandı. 8. Eusebio (Benfica) – Bir maçta 0.71 Avrupa Kupası golü (65 maçta 46) – Avrupa Kupası tarihinin en üretken golcüsünün kim olduğunu öğrenmek için sağa tıklayın … – Şimdiye kadarki en büyük oyunculardan biri olan Eusebio, Portekiz devlerine yardımcı oldu. 1962 Avrupa Kupası ve 1965, 1966 ve 1968’de yarışmanın en skorer ismi oldu. 7. Jean-Pierre Papin (Marsilya, AC Milan ve Bayern Münih) – 0.76 Avrupa Kupası / Şampiyonlar Ligi golü (37 maçta 28) – Avrupa Kupası tarihinin en üretken golcüsünün kim olduğunu öğrenmek için sağa tıklayın… – 1991’de Avrupa’da Yılın Futbolcusu olan Fransız forvet Papin, futbolun elit seviyesinde üretkendi ve AC Milan’da sakatlıklar olmasaydı daha fazla gol atabilirdi. ve Bayern Münih. Ne yazık ki Fransız için, 1991 finalinde Kızıl Yıldız Belgrad’a karşı Marsilya ile kaybetti, ardından 1993 finalinde eski kulübüne karşı Milan’ı 1-0 yenerek kaybeden taraf oldu (yukarıda resmedildi). 6. Ruud van Nistelrooy (PSV, Man United ve Real Madrid) – Maç başına 0.77 Şampiyonlar Ligi golü (73 maçta 56) – Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu öğrenmek için sağ tıklayın… – Hollandalı kaçak avcı Gol önünde inanılmaz bir rekor bu yüzden bu kadar öne çıkması şaşırtıcı değil. Ciddi bir sakatlıktan sonra £ 19m için imzalandı, Sir Alex Ferguson’un bir kumardı ama karşılığını aldı. 5. Lionel Messi (Barcelona) – Bir maçta 0.78 Şampiyonlar Ligi golü (96 maçta 75) – Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu öğrenmek için sağa tıklayın… – Elbette doğru olamaz, bir liste Messi zirvede değil mi? Öyle. Son rekoru inanılmaz ama daha fazla ilerlemek için gol atmaya devam etmesi gerekecek. 4. Alfredo Di Stefano (Real Madrid) – Bir maçta 0.84 Avrupa Kupası golü (58 maçta 49) – Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu öğrenmek için sağ tıklayın… – Efsanevi Di Stefano geçen yaz maalesef vefat etti. Bernabeu’daki gol atma başarıları ve İspanya’nın başkentine geri dönmesine yardım ettiği art arda beş Avrupa Kupası’nda Los Blancos taraftarlarının anılarında uzun süre yaşayacak. 3. Jose Joao Altafini (AC Milan ve Juventus) – Bir maçta 0.86 Avrupa Kupası golü (28 maçta 24) – Avrupa Kupası tarihindeki en üretken golcünün kim olduğunu öğrenmek için sağ tıklayın… – Brezilya doğumlu hotshot Serie A tarihinin en golcüleri ve Avrupa’daki rekoru sadece iyiydi. Milan’ın 1963’te Wembley’de ilk Avrupa Kupasını kazanmasına yardım etti (yukarıdaki resimde). 2. Ferenc Puskas (Budapeşte Honved ve Real Madrid) – Bir maçta 0.88 Avrupa Kupası golü (41 maçta 36) – Avrupa Kupası tarihinin en üretken golcüsünün kim olduğunu öğrenmek için sağa tıklayın … – Dörtnala Binbaşı, efsanelerden biri 1950’lerin Magnificent Magyars’ı, kariyerinin sonraki aşamalarında Real ile Avrupa Kupası’nı üç kez kazandı ve 1960 finalinde dört de dahil olmak üzere golleri yükseltti. 1. Gerd Muller (Bayern Münih) – Bir maçta bir Avrupa Kupası golü (35 maçta 35) – Avrupa Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihindeki en büyük golcü şüphesiz Der Bomber’dır. Batı Almanya’nın efsanevi forvet oyuncusu, Bayern Münih yarışmayı 1974, 1975 ve 1976’da arka arkaya üç kez kazanırken her maçta ortalama bir gol attı.

Chelsea’nin eski savunucusu Paulo Ferreira, şu anki Blues’un kanat oyuncusu Eden Hazard’ın Ferreira’nın Portekiz vatandaşı Cristiano Ronaldo’nun belirlediği seviyelere ulaşma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.