3. Iertați Oricine încălzește în mod repetat leziunile anterioare din punct de vedere mental și emoțional nu face nimic bun pentru el sau partenerul său.

3. Iertați Oricine încălzește în mod repetat leziunile anterioare din punct de vedere mental și emoțional nu face nimic bun pentru el sau partenerul său.

Luați câteva lucruri cu un ochi. Fiți mai generoși unii cu alții și vedeți partea amuzantă a unor ciudățenii. Nu trebuie să luați în serios fiecare lucru mic!

3. Iartă

Oricine încălzește în mod repetat leziunile anterioare din punct de vedere mental și emoțional nu face nimic bun pentru ei înșiși sau pentru partenerul lor. Prin urmare, Zurhorstii recomandă următorul exercițiu. De îndată ce vă plimbați în mlaștina trecutului, spuneți-vă „opriți-vă!” Apoi îți schimbi punctul de vedere din minte și te rogi energic: “Nu mai vreau să mă simt rău. Nu mai vreau să fiu victima. Am renunțat la toate acum și rămân cu mine, forța și calea mea” Atenție: este necesară o practică intensivă – dar merită.

4. Uită-te cu atenție – mai ales la tine

Pentru a aduce schimbări pozitive, trebuie să vă confruntați cu situația actuală. Acest lucru nu înseamnă neapărat starea relației tale, ci viața ta în sine. Parcurgeți fiecare zonă a vieții. Cum petreceți împreună (așezarea în fața televizorului împreună nu contează)? Ce rol joacă prietenii în viața ta? Ce mai faci la serviciu? Ce vă dă putere și ce vă servește doar pentru a vă distrage atenția de la probleme? Simțiți împlinire sau nemulțumire? Sentimentele și gândurile care apar arată de unde să înceapă. Important: schimbarea trebuie să înceapă de la tine!

5. Luptați împotriva morții computerului

Stă mult în fața computerului său, joacă jocuri și se uită în secret la porno pe internet noaptea. Dă drumul la radio primul lucru dimineața și îl lasă să-l ducă. În timpul activităților comune, telefonul mobil este în permanență pornit sau serile sunt petrecute mai ales în tăcere în fața televizorului. Acest lucru nu poate merge bine! Sfaturile Zurhorst: Planificați seri, zile sau weekend-uri fără tehnologie specifice. Opriți computerul, opriți telefonul mobil. Apoi dedici în mod conștient timpul câștigat pentru tine și / sau parteneriatul tău.

6. Gândirea protejează împotriva aruncării

Chiar dacă mulți nu vor să recunoască: infidelitatea este un subiect aproape inevitabil în relațiile pe termen lung. Înainte de a înșela (sau pentru procesare ulterior) există câteva întrebări serioase pe care ar trebui să le puneți. Ce mă împiedică să fiu mai îndrăzneț și mai pasionat în relația mea reală și în viața mea normală? Ce am redescoperit și am trăit prin a treia persoană din mine? Și cum aș putea să-mi schimb viața pentru a experimenta aceste calități și senzații fără a înșela? Fiți conștienți: și terțul este doar uman. Nici partenerul dvs. actual, nici aventura dvs. nu vă pot oferi ceva pe termen lung care vă lipsește practic.

7. Împrospătarea vieții tale sexuale

Un alergător îndelungat printre problemele de relație este lipsa vieții sexuale sau faptul că ai adormit.https://reduslims.me/ro/ Cu cât ești mai nemulțumit în această privință, cu atât devii mai rușinos, inhibat și lipsit de aparență cu partenerul pe care altfel îl cunoști atât de bine. Primul pas spre schimbare? Spune „Oprește-te!” și spune-i partenerului tău că nu vrei să continui așa. Adesea, cealaltă persoană se simte exact la fel în acest punct. Zurhorstii recomandă o nouă definiție a sexului. „Undeva în mijlocul sexului există o experiență de conectivitate totală – ca nicăieri altundeva”. Nu mai vizați pur și simplu un orgasm. Sa mergem. Atacă-te din nou, privește-te în ochi, simte-te în interiorul tău, percepe-l pe celălalt și iarăși corect din nou. Scoate ritmul din el. Ce este important: exersează! Nu contează dacă dorința este acolo. Merită să fii atent la acest punct.

8. A avea dreptate este supraevaluat

“Vreau să am dreptate sau vreau să fiu fericit?” Iubirea suferă de poziții încăpățânate. „Orice ai lupta pentru sau contra în parteneriatul tău, rareori este vorba despre adevăruri universale inamovibile”, explică Zurhorstii. Corect sau greșit? Fugiți de această clasificare!

9. Comparații revelatoare

Te tot gândești că alte parteneriate sunt mai interesante? Că noul tău coleg este mai misterios decât propria ta soție? Că clientul care se întoarce este sigur că va asculta mai bine decât soțul tău? Poate ai avea nevoie de ceva complet diferit de partenerul tău … Nimic! Cu astfel de comparații, pur și simplu vă verificați cursurile preliminare. Recunoașteți-le ca un semn: Nu există tensiune, propria soție nu mai pare atât de misterioasă, propriul soț nu mai ascultă corect. Nu ai nevoie de lovitura celuilalt, ci de curajul de a-ți pune întrebări – și de a le discuta cu partenerul tău.

10. Crizele sunt bune

De fapt, am aflat cu toții că crizele sunt negative. Dar asta nu se aplică întotdeauna! „Fiecare criză are propriul mesaj care te împiedică să faci orice în viața ta și în relația ta ca până acum”, au spus Zurhorstii. Deveniți o înțelegere de criză! Aceste faze provoacă durere sau disconfort, dar te obligă și să privești mai atent și conștient. Dacă acceptați criza și lucrați cu ea, aceasta vă va aduce o schimbare sănătoasă de curs – și astfel veți deveni un economisitor de relații.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Henry Knuddi Luni, 8 august 2016 8:53

Raport

răspuns

si de ce toate astea?

Pagina 1 din 1 ”

Numai în Austria, 760.000 de tone de alimente ajung în gunoi în fiecare an. Nu trebuie să fie, așa cum arată un raport de management al Institutului austriac de ecologie. Și totuși ne certăm când găsim, de exemplu, o bucată de brânză ușor mucegăită. Tăiați și mâncați restul sau aruncați-l în întregime. L-am întrebat pe microbiologul Reinhard Aigner și am clarificat cele mai mari erori de mucegai.

Înțelegerea greșită nr. 1: puteți tăia un pic de mucegai

Nu este corect. Mai degrabă, depinde de consistența produsului. În cazul alimentelor lichide, cum ar fi sucurile și iaurturile, vă rugăm să aruncați întregul produs. Aici mucegaiul se poate răspândi nestingherit. Același lucru este valabil și pentru gemuri, compoturi, carne și cârnați. Fructele apoase, cum ar fi roșiile și căpșunile, sunt, de asemenea, pe lista interzisă. Odată infectate cu mucegai, aceste alimente nu mai au loc pe farfurie.

Greșeala nr. 2: Tot ceea ce este mucegăit trebuie aruncat

Dar asta nu înseamnă că fiecare produs infectat cu mucegai trebuie să meargă la coșul de gunoi. Alimentele cu o consistență solidă pot fi consumate în condiții de siguranță, atâta timp cât zona afectată este tăiată cu generozitate. De exemplu cartofi sau brânză tare. Cu brânză moale și cremă, lucrurile arată din nou diferit. Se încadrează în categoria „vă rugăm să aruncați”, deoarece consistența este prea moale pentru ca cineva să presupună că matrița funcționează numai selectiv.

Concepție greșită # 3: Toate matrițele sunt otrăvitoare

Trebuie să negăm acest lucru în două moduri. În primul rând, dacă ar fi de fapt cazul, nu am putea mânca niciodată brânză albastră fină. În al doilea rând, nu mucegaiul în sine este periculos, ci otrava pe care o produce. În primul rând, aflatoxina – una dintre cele mai puternice toxine de mediu pentru oameni. Este produs de mucegaiul numit Aspergillus flavus, căruia, apropo, îi place să atace boabele la fel de mult ca nucile. După cum am spus, există și tipuri de mucegai care nu produc nicio otravă și, prin urmare, sunt complet inofensive.

Concepție greșită nr. 4: Dacă pâinea este mucegăită, este suficientă tăierea ei

Aceasta este o greșeală deosebit de periculoasă. Datorită consistenței slabe, „miceliul” numit fire de mucegai se poate răspândi deosebit de bine în pâine. Prin urmare, deviza este: În orice caz, aruncați toată pâinea!

Înțelegerea greșită nr. 5: Dacă nu are gust de mucegai, este inofensiv

Din păcate, acest lucru nu este adevărat. Pentru că, deși vedem doar sporii matriței, a căror paletă de culori variază de la alb la verde până la negru, miceliul, adică rețeaua de fire, rămâne ascuns ochiului uman. Și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, otrava pe care o secretă firele nu se observă din punct de vedere al gustului. Cu alte cuvinte: nu puteți vedea, mirosi sau gusta nimic – și vă puneți în continuare sănătatea în pericol dacă ingerați toxine. Prin urmare, trebuie să ne referim din nou la principiul menționat mai sus: Produsul poate fi savurat numai după îndepărtarea matriței din alimentele solide. Vă rugăm să aruncați pâinea și alimentele lichide dacă există mucegai.

Concepția greșită # 6: mucegaiul este nesănătos, dar nu mortal

În principiu, consumul regulat de toxine din mucegai crește probabilitatea afectării ficatului și a cancerului. Moartea acută este, de asemenea, posibilă, deși rar. Reinhard Aigner relatează un caz tragic în Kenya. În 2004, peste 120 de persoane au murit de aflatoxicoză, adică otrăvire de la aflatoxină pe care o ingeraseră prin porumb mucegăit. „În concentrații foarte mari, aflatoxina poate fi fatală pe termen scurt”, avertizează expertul. Deoarece aproape niciun fel de alimente mucegăite nu ar fi consumate în țările industrializate sau acele alimente care sunt procesate industrial ar fi în principiu lipsite de mucegai, nu trebuie să ne facem griji în această țară.

Concepție greșită 7: Uneori este suficient să spălați matrița

Dacă aveți un castron de roșii, jumătate din care este mucegăit și celălalt este încă în stare bună, ar trebui să aruncați fructele care au intrat în contact direct cu cele mucegăite. Dacă nu există contact direct între fructele mucegăite și cele intacte, expertul vă sfătuiește să decideți la propria voință. Oricum ar fi, este mai eficient să clătiți fructele intacte cu apă fierbinte decât să le țineți sub apă rece pentru o clipă. În cele din urmă, potrivit expertului, ar depinde, desigur, și de cât de mare este infestarea cu mucegai și în ce stadiu se află.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Henry Knuddi Duminică, 18 septembrie 2016 9:08

Raport

răspuns

Așadar, cu ani în urmă cineva mi-a spus că are o boală hepatică, dar medicii nu știau de ce este așa. Omul bun era foarte economic și mânca pâine mucegăită – I-am spus să-i spun medicului că el și a ajuns în spital. de atunci nu a mai mâncat nicio mucegai

Pagina 1 din 1 ”

În Austria există aproximativ 130.000 de persoane afectate, dintre care 80.000 sunt moderate sau severe

demenţă

A suferi.

Doar diagnosticul unuia

demenţă

duce la excluderea socială. Acesta este rezultatul Volkshilfe Österreich printr-un sondaj reprezentativ. Prin urmare, este important ca boala să fie făcută publică și ca oamenii să poată continua să trăiască cu demnitate. Contactul personal cu cei afectați reduce, de asemenea, teama de contact, a fost spus luni într-o conferință de presă la Viena.

Cum să faci față demenței

“Este foarte important să menținem independența oamenilor cât mai mult timp posibil”, a spus Erich Fenninger, directorul Volkshilfe Austria. Această independență începe deja în propriul apartament, deoarece nimeni nu ar trebui să fie smuls din viață doar prin diagnostic. Există aproximativ 130.000 de persoane afectate în Austria, dintre care 80.000 suferă de demență moderată sau severă. Se așteaptă ca numărul total să se dubleze până în 2050. Din acest motiv,

Volkshilfe

Atrageți atenția asupra bolii și îndepărtați frica în relațiile cu persoanele afectate.

Cum se comportă societatea cu persoanele cu demență?

Aproape trei din patru respondenți (74%) au declarat că persoanele cu demență și rudele lor sunt deja excluși din viața publică prin diagnostic. Aproximativ jumătate (48 la sută) ar păstra diagnosticul secret cât mai mult timp posibil. Două treimi sunt de părere că se acordă puțină atenție celor afectați în spațiile publice. “Deci, există o mulțime de cunoștințe despre faptul că se face puțin în Austria pentru persoanele cu demență”, a spus Fenninger. În opinia sa, persoanele cu demență ar trebui, de asemenea, să poată participa activ la viața socială.

Viață demnă

Cei afectați și rudele lor au dreptul de a trăi demn la Fenninger. Cu toate acestea, nu este ușor să faceți față bolii. Mai mult de jumătate dintre respondenți (57%) au spus că le-ar fi frică să nu aibă grijă de un pacient cu demență. Doar întâlnirea cu cineva afectat este foarte sau destul de incomod timp de aproximativ un sfert (26 la sută). La persoanele care deja cunosc bolnavii, frica de contact se diminuează. Doar unul din cinci (21 la sută) a declarat că se tem de contactul personal.

Potrivit lui Fenninger, este nevoie de mai mult timp pentru îngrijire, astfel încât bolnavii să-și poată continua viața independent cât mai mult timp posibil. Fenninger a recomandat ca oamenii să nu fie smulși din mediul înconjurător după diagnosticare și să continue să aibă un cuvânt de spus în familie.

Oferte individuale de îngrijire pentru cei afectați

Nevoile individuale ale pacienților cu demență trebuie abordate în îngrijirea lor. Toată lumea este diferită și are nevoie de sprijin diferit pentru a face față vieții de zi cu zi în cel mai bun mod posibil. Un proiect Diakonie de succes este un apartament comun pentru persoanele în vârstă cu demență din Burgenland, potrivit unei emisiuni de luni.

„Ofertele trebuie să fie la fel de diverse ca și oamenii înșiși”

“Fiecare persoană este unică. Răspunsul la nevoile individuale este crucial, în special pentru persoanele care trăiesc cu demență”, a declarat Maria Katharina Moser, directorul Diakonie Austria, cu ocazia Zilei Mondiale a Salzburgului, vineri. „Pentru unul, căminul de bătrâni este potrivit, pentru celălalt un serviciu mobil, un centru de zi, o comunitate de vârstnici supravegheată sau îngrijire orară.